Annonce
Sport

Midt i benhård nedrykningskamp: Topscorer skal møde sin nye klub

Laura Damgaard møder på søndag sine kommende holdkammerater, når hun gæster Vibocold Arena med sin nuværende klub, EH Aalborg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg: 22-årige Laura Damgaard befinder sig midt i en hård kamp for at undgå nedrykning med sin nuværende klub EH Aalborg. På søndag gæster hun Vibocold Arena, når hun skal møde sin kommende klub, Viborg HK.

- Det blive da sjovt, men der er stadig lang tid til, at jeg begynder i Viborg HK. Der er andre ting, som er i fokus nu, siger Laura Damgaard, som på det personlige plan har haft en rigtig flot sæson.

121 mål i 18 kampe er det hidtil blevet til i Aalborg-trøjen. Det gør hende til suveræn topscorer i EH Aalborg og placerer hende som nummer tre på topscorerlisten i ligaen.

- Jeg har nogle rigtig dygtige holdkammerater, som har været gode til at sætte mig i de rigtige situationer, og så har jeg samtidig skudt de fleste af vores straffekast. Men jeg synes, at jeg i mine sæsoner i Aalborg er blevet skarpere på både mit fintespil og mit skud, siger Laura Damgaard.

Hun har tidligere i karrieren spillet for Skanderborg, hvor hun nåede at være holdkammerat med både Kristina Jørgensen og Amalie Grøn, som i dag begge tørner ud for Viborg HK.

Laura Damgaard håber meget, at det vil lykkes EH Aalborg at hente en overraskende sejr i Vibocold Arena på søndag - det er der i den grad brug for.

- Vi har kun fem kampe tilbage, og skal have alle de point, vi kan få - også mod Viborg. I de sidste par kampe har vores defensiv fungeret godt. Vi har fået nogle klare aftaler om nogle basisregler i vores forsvar, hvor vi har taget mere højde (møder skytterne længere fremme, red.), og det har skabt bedre betingelser for vores keepere, siger Laura Damgaard, som krydser fingre for, at EH Aalborg mod Viborg HK kan fortsætte det gode forsvarsspil og samtidig få mere gang i offensiven.

Viborg HK spiller mod EH Aalborg søndag klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce