Annonce
Viborg FF

Midtbaneprofil skadet i VFF-sejr: - Kunne mærke, det ikke var super at spille videre på

Jakob Bonde i en hovedstødsduel, da han stadig var til rådighed. Foto: Johnny Pedersen
Jakob Bonde måtte efter en times spil sætte sig ned i kampen mod FC Fredericia, da han mærkede et riv i lysken.

Fodbold: Det var en stort set perfekt dag på grønsværen for Viborg FF, da holdet lørdag eftermiddag vandt 4-1 over Fredericia og kunne udbygge forspringet til den tredjeplads, som vil snyde Viborg FF for en oprykningsplads til Superligaen.

Tre point, masser af mål og en fejring af klubbens 125-årsjubilæum. Den eneste ridse i lakken var da holdets målfarlige midtbaneprofil Jakob Bonde et kvarter inde i anden halvleg pludselig satte sig ned på midten af banen under et VFF-angreb.

Det skabte uro blandt VFF-folkene på stadion, og han måtte efterfølgende lade sig udskifte.

Annonce

Efter kampen kom Bonde gående med en forbinding rundt om det ene lår.


Jeg fik et lille riv i lysken, da jeg skulle slå en aflevering. Der kunne jeg med det samme mærke, at der var noget, som ikke var super at spille videre på.

Jakob Bonde, VFF


- Jeg fik et lille riv i lysken, da jeg skulle slå en aflevering. Der kunne jeg med det samme mærke, at der var noget, som ikke var super at spille videre på. Jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne komme op i gear efter, så jeg satte mig lige ned, så de kunne få nogle sekunder til at gøre Sofus (Berger, red.) klar, sagde Jakob Bonde.

Med otte vigtige kampe tilbage i oprykningsspillet, så kunne det godt give bange anelser for VFF-fansene. Jakob Bonde kunne dog ikke umiddelbart efter kampen vurdere, om rivet var noget, der ville komme til at koste ham mange kampe i sæsonens afsluttende fase.

- Puha, det aner jeg ikke. Jeg håber jo ikke, at det tager for lang tid, men det er alt for tidligt for mig lige nu, at kunne sige hvordan og hvorledes. Jeg krydser bare fingre for, at det ikke er noget alt for slemt sagde Bonde.

VFF's næste kamp er om seks dage, når de grønblusede på fredag møder oprykningskonkurrenten fra Esbjerg FB.  Viborg FF har otte point ned til Esbjerg på tredjepladsen inden opgøret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce