Annonce
Sport

Midtbanespiller: Kan godt mærke at konkurrencen spidser til

Frederik Brandhof (t.v.) kan godt mærke, at konkurrencen i truppen spidser til. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Det kan godt være, at det kun er Hamburger SV's reservehold, som er modstanderen for Viborg FF lørdag eftermiddag, men det er alligevel noget lidt andet, end de normale sparringspartnere.

- Det er lidt spændende. Det er jo ikke en klub, som man lige møder til daglig, og det er et hold, som jeg i hvert fald aldrig tidligere har mødt. Så det bliver skægt at se, hvordan de spiller fodbold, siger midtbanespilleren Frederik Brandhof, som er tilbage i vigør efter at have haft lidt bøvl med et springerknæ, som der dog er styr på nu.

- Personligt forbereder jeg mig altid til kampene på samme måde, så på den vis er modstanderen ligegyldig. Vi ved, at der snart er sæsonstart, så for os allesammen handler det om, at vi skal ind og vise, hvem der skal spille i første turneringskamp, siger den nyslåede VFF'er, som godt kan mærke, at turneringsstarten pludselig begynder at komme tæt på.

- Man kan godt mærke, at det er ved at spidse til. Folk giver sig ekstra til træning og spiller måske hårdere for at vise, at man er klar og vil spille i turneringen. Så det kan helt sikkert mærkes, at det nærmer sig, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce