Annonce
Erhverv

Midtjysk Cylinder-Service bliver en del af AC Group: - Vi overtager en fantastisk veldrevet virksomhed

Egon Jensen fortsætter som direktør for Midtjysk Cylinder-Service - nu AC Motor Parts. Foto: Jan Gudiksen
AC Group driver virksomheden videre under navnet AC Motor Parts. Lederen gennem 30 år, Egon Jensen, fortsætter som direktør.

Viborg: AC Group, der i forvejen har en bred vifte af selskaber inden for produkter, udstyr og service til autobranchen, har overtaget A/S Midtjysk Cylinder-Service.

Selskabet, der beskæftiger sig med motorrenovering og honing (special-bearbejdning, red.) af hydraulikcylindre, er en arbejdsplads med 10 medarbejdere.

Egon Jensen har været daglig leder af virksomheden i Viborg igennem 30 år, og han fortsætter som administrerende direktør i de moderne fabrikslokaler på Vognmagervej 21F, der blev opført i 2019.

- Vi overtager en fantastisk veldrevet virksomhed. Vores plan er at bygge videre på det fundament, der er skabt igennem en årrække. Det passer fint ind i vores auto-division, hvor vi i forvejen har selskaberne AC Hydraulic, AC Service og Intopit. Målgruppen er her den samme, nemlig autoværksteder, og maskinhandlere. Det gør os endnu mere eksponerede i den danske autobranche, siger koncerndirektør Claus A. Christensen i en pressemeddelelse.

Claus A. Christensen kan i øvrigt løfte sløret for, at selskabet vil blive drevet videre under navnet AC Motor Parts, og at man også har ambitioner om salg til udlandet.

- Virksomheden ændrer navn og drives videre i samme ånd, og vi glæder os til at tage imod de mange trofaste kunder i den danske autobranche. Handelssiden, salg af reservedele til motorer, ser vi som et vækstområde, siger Claus A. Christensen.

Aftalen om virksomhedsoverdragelse træder officielt i kraft 1. april 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Opvisning af Viborg FF - knuser Esbjerg med 4-0 i topkamp

Viborg

Har ikke modtaget en eneste krone i kompensation: Restaurant har holdt personalet på arbejde under nedlukning

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topkarakter til dødboldskonge, anfører, forsvarskrumtap og dobbelt målscorer - flotte karakterer til resten

Annonce