Annonce
Bjerringbro

Midtjysk Greyhound Stadion Hundevæddeløb for alle

På Midtjysk Greyhound Stadion er der god plads til alle. Arkivfoto: Flemming Sørensen

Bjerringbro: Kan en dansk svensk gårdhund som grisehandler Larsens 'Kvik' løbe hundevæddeløb?

Ja det kan både den lille hyggelige familiehund og mange andre racer, for det er efterhånden kendt, at hundevæddeløb ikke kun er for de langbenede 'rigtige' væddeløbshunderacer som mynder, greyhounds og whippets.

Lørdag 25. juli holder Midtjysk Greyhound Stadion for tredje år i træk hundevæddeløb for andre racer end greyhounds og whippets. Banen i Bjerringbro havde eksisteret i 40 år, før der blev åbnet op for andre hunderacer end traditionelle væddeløbshunde.

Annonce

Der løbes i alt 10 løb på lørdag. På programmet er fire løb med greyhounds, fire løb med whippet og to løb med andre racer. Man vil blandt andet opleve racen staffordshire bull terrier, dansk svensk gårdhund, labrador og hvid schweizisk hyrdehund på banen.

Klubben har som meget andet været ramt af corona-restriktioner, og i en lang periode var træningen lukket, og derefter var der træning uden  det hyggelige samvær, som er en del af klublivet. Tilsyneladende tager folk henstillinger om afstand alvorligt.

- Da vi havde løb for omkring en måned siden, kom politiet forbi. Betjentene kiggede rundt på banen og tilskuerområdet, og de var tilfredse med forholdene,  fortæller Simone Schrøder Falckenberg fra klubben.

-  Her er god plads, og folk sidder i familiegrupper og tager deres forholdsregler, tilføjer hun.

Simone Schrøder Falckenberg  har trænet på banen i tre år med sine hunde. Hun har en chihuahua-blanding, som også er banemaskot. Desuden har hun en labrador og en staffordshire bull terrier, som begge har licens og deltager i løbene på lørdag.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce