Annonce
Viborg FF

Midtstopper scorede hattrick i solid U19-sejr

Marcus Jørgensen scorede hattrick for Viborg FF's U19-hold. Arkivfoto
Marcus Jørgensen overstrålede alle andre, da han med et hattrick var stærkt medvirkende til, at Viborg FF's U19-hold tævede Næstved.
Annonce

U19-divisionen: Det er helt normalt, at midterforsvarer laver mål, når de går med frem på frispark og hjørnespark.

Men det er ikke hver dag, at en central forsvarsspiller scorer et vaskeægte hattrick, men det var altså præcis, hvad Marcus Jørgensen gjorde for Viborg FF's U19-hold lørdag eftermiddag.

Tre gode dødboldskombinationer betød, at den stærke forsvarsspiller tre gange blev målscorer i hjemmekampen mod Næstved.

Og udover målene, så var han rigtig solidt spillende i en kamp, som VFF afgjorde i første halvleg, hvor Marcus Iversen i sin første start for U19-holdet også sørgede for en fremragende scoring.

Efter pausen ebbede kampen dog lidt ud, og det var træner Jacob Mouritsen ikke helt tilfreds med.

- Vi startede faktisk godt i anden halvleg og fik en tidlig scoring, men så var det som om, at det hele ebbede lidt ud. Det skinnede ikke i øjnene på spillerne, som det gjorde før pausen, og det var lidt ærgerligt, for vi havde faktisk fokus på, at vi skulle blive ved.

- Vi havde et stort overtag og ville gerne have vundet endnu større, da målscoren faktisk kan ende med at blive afgørende i den her række, sagde Jacob Mouritsen, som bestemt heller ikke var tilfreds med, at Næstved fik lov til at reducere efter sjusket opdækning ved et frispark.

- Før kampen havde jeg gerne solgt den for en 5-1-sejr, men jeg blev sulten efter at vinde større, og det kunne vi have gjort, sagde træneren.

Viborg FF-Næstved 5-1 (4-0)

Fodbold, U19-divisionen

Mål: 1-0 Marcus Jørgensen (11.), 2-0 Marcus Jørgensen (28.), 3-0 Marcus Jørgensen (30.), 4-0 Marcus Iversen (32.), 5-0 Simon Søndergård (49.), 5-1 (85.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce