Annonce
Sport

Mikkel Rask forlader VFF

Mikkel Rask forlader VFF Arkivfoto: Preben Madsen.

Forsvarsspilleren Mikkel Rask har spillet sin sidste kamp for Viborg FF.

Annonce

Efter fire år ligger det nu fast, at forsvarsspilleren Mikkel Rask ikke længere er en del af Viborg FFs førsteholdstrup efter sommerferien.

Efter fire år i den grønne trøje er Mikkel Rask blevet enig med sportschef Steffen Højer om, at det er tid til at parternes veje skilles.

»Mikkel har været i Viborg FF siden sommeren 2005 og har leveret en yderst professionel indsats i hele sit forløb i klubben. Men klubben befinder sig nu i en genopbygningsfase, hvor vi skal ud og satse på unge sultne spillere, der ønsker at starte en ny Viborg-epoke, og i denne opbygningsfase mener vi ikke, at det var aktuelt at forlænge med Mikkel Rask. Men Mikkel har leveret et stort og flot arbejde for klubben, og jeg ønsker ham al mulig held og lykke med hans fortsatte karriere,« siger Steffen Højer i en pressemeddelelse.

Mikkel Rask selv er enig med sportschefen om, at det nu er et godt tidspunkt at søge nye udfordringer.

»Jeg har været i klubben i fire år og har haft en rigtig god tid her, og derfor er det selvfølgelig også vemodigt, når man står og skal sige farvel til alle vennerne og til klubben. Men jeg kan mærke, at jeg skal til at finde nye græsgange,« siger Mikkel Rask, som mener, at Royal League i 2006 er den største oplevelse med VFF.

»Det er dog heller ikke nogen hemmelighed, at jeg er skuffet over det sidste halve år. Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har spillet, men det har været rigtig skuffende,« tilføjer Rask, for hvem det endnu er uvist, hvor karrieren fortsætter, men han snakker med både SAS Liga-klubber og udenlandske klubber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce