Annonce
Mindeord

Mindeord: BS var altid klar til at hjælpe - både på fodboldbanen og uden for

Børge Munch Sørensen, eller BS som han altid blev kaldt, spillede over 1000 kampe for MTIF og var desuden altid klar med en hjælpende hånd. Arkivfoto.
Børge Munch Sørensen har gjort sig et uudsletteligt indtryk i Møldrup Tostrup IF, og han var klubmand til fingerspidserne.

Mindeord: Tommy Brøndum, Møldrup, skriver på egne og Møldrup Tostrup IF's vegne mindeord om Børge Munch Sørensen, BS, Møldrup, der er gået bort efter kortere tids sygdom:

BS kom til Møldrup i 1956 og startede året efter som frivillig i MTIF. I over 60 år har BS været frivillig i MTIF, indtil sygdom stoppede ham sidst i 2019, hvilket er enestående. Han har haft stort set alle hverv i MTIF.

Han har siddet i bestyrelsen ad flere omgange, har været kampfordeler, kridtet bane op, været træner og holdleder og spillet mange kampe. Han har også i mange år rengjort klubhus, kantinen og omklædningsrummet, indtil han på grund af sygdom måtte stoppe i 2019.

Jeg mødte BS for første gang i 1983, da jeg begyndte at spille fodbold i MTIF. BS bød mig velkommen, og var der noget, han kunne hjælpe med, skulle jeg bare komme til ham.

For 12 år siden overtog jeg jobbet som kampfordeler efter BS. Et job, han havde udfyldt til punkt og prikke i 17 år. BS var, på grund af sit lune væsen, utrolig vellidt i alle klubber samt i JBU og DBU.

BS har været klubbens massør i mange år. Vi er mange, han har hjulpet med en lille "fiber" eller en iskiasnerve, der skulle sættes på plads.

Når BS kom på Møldrup Stadion, kom der altid godt humør sammen med ham. Blev man lidt for fræk i sine drillerier af ham, kunne man lige hurtigt få et par "lussinger", så man kunne opføre sig pænt igen. BS elskede at komme på stadion - også drillerierne elskede han.

Var man lidt i knibe på eller uden for banen, var BS også altid parat med hjælp. Det kunne være med positive tilråb og et klap på skulderen efter en tabt kamp.

Jeg kan specielt huske en kamp i Valsgaard for nogle år siden. Tingene på banen havde udviklet sig lidt, og frustrationer havde bredt sig ud blandt publikum, og jeg var røget lidt uklar i en diskussion med en to meter høj Valsgaard-tilhænger. Jeg blev lovet en på lampen, og pludselig kom BS. Han sagde på sin rolige måde: "Hvis du skal slå på nogen, kan du starte med mig."

Det skal lige siges, at BS havde den ene arm i gips og var over 70 år. Det endte med, at vi alle tre stod og skraldgrinede. Sådan var BS; han ville gå gennem ild og vand for dem, han kendte.

Til dette års første turneringskamp indvier MTIF en ny tribune/terrasse. Den kommer til at hedde BS Tribune. Desværre nåede han ikke at opleve det, men er sikker på, at der i mange år vil blive fortalt mange gode BS-historier på netop dette sted.

BS havde gennem årene fået alle de hædersbevisninger, han kunne få fra JBU/DBU, desuden var han æresmedlem i MTIF, og som noget helt naturligt var han første mand i MTIF's fodbold wall of fame. Det var han specielt stolt over.

BS efterlader et kæmpe tomrum og afsavn hos alle os, der har vores gang i klubben. Det MTIF, vi har i dag, kunne ikke have været her uden BS. MTIF bliver aldrig det samme uden BS.

Vores tanker går til Inga og familien.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Annonce