Annonce
Mindeord

Mindeord over Agner Offersen

Annonce

Mindeord: Finn Bach skriver følgende mindeord over Agner Offersen:

Min gode ven og samarbejdspartner Agner Offersen døde den 10. maj. Han sov stille ind efter kort tids sygdom, og den 15. maj tog vi afsked med ham i Vestervang Kirke.

Agner Offersen var en sand og trofast kammerat, og alle, der kendte Agner, satte altid stor pris på ham. Han var hjælpsom og loyal, og alle os i Bach Gruppen, som kendte ham, satte altid stor pris på hans gode lune om livets store og små genvordigheder.

Mit venskab med Agner spirede allerede i vores unge år. Agner og jeg havde samme interesse som automobilforhandlere, og vi hjalp hinanden på alle måder. Og ikke mindst har Agner altid været en person, man kunne regne med og gode råd og hjælp af. Gennem alle årene mødtes vi hver uge til kaffe og en god snak om forretninger og om livets gang i vores egen "Lidenlund".

Agner havde mange venner, som ofte besøgte ham på privatadressen i Katrinevænget, og her hyggede Agner altid om sine venner med kaffe, is, chokolade og andet godt, mens snakken gik om løst og fast. Vi er mange, som vil savne Agner for alt det, han var for os alle og for alt det, han bidrog med gennem et langt og rigt liv. Syg var han aldrig - kun de sidste dage af sit liv - men munter, beskeden og en herlig kammerat. Sådan vil jeg altid huske min bedste ven. Agner.

Æret være hans minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce