Annonce
Navne

Mindeord over Karl Refsgaard

Karl Refsgaard.
Annonce

Mindeord: Det er med største vemod og sorg, at brødrene i Broderloge nr. 119 Erik Glipping har modtaget meddelelsen om Broder Karl Refsgaards pludselige og helt uventede dødsfald, torsdag den 14/3.

Brødrene i Loge 119 sender i disse dage, og i tiden der kommer, vore tanker til Karls familie samt et ønske om at være dem til støtte og hjælp. Vi er alle dybt berørte i denne situation, men også fyldt af gode minder fra et givende og humørrigt samvær i selskab med Broder Karl Refsgaard.

Karl Refsgaard trådte ind i Odd Fellow Ordenen via Loge nr. 39 Sct. Kjeld den 6/3 1984, hvorfra han for 10 år siden fulgte med til den nye Loge nr. 119 Erik Glipping.

Gennem disse år har Broder Karl Refsgaard arbejdet for ordenens og logernes virke gennem diverse embeder og udvalg, herunder logens humanitære arbejde og som logens arkivar.

Vi mindes Karl Refsgaard som en god og vellidt person, en god ven og broder, der bidrog til både den dybere samtale om et emne, som lå en anden broder på sinde, såvel som en munter historie til hverdag og fest.

Æret være mindet om Broder Karl Refsgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce