Annonce
Navne

Mindeord over Lis Albrechtsen

Lis Albrechtsen. Privatfoto

Mindeord: Vores kære Lis Albrechtsen, født den 15. marts 1953, er stille sovet ind på Hospice Limfjord tirsdag den 2. marts 2021.

Derfor vil jeg gerne udtrykke min dybeste medfølelse i denne svære tid til alle - store som små. Et stort savn følger nu efter, når sådan et dejligt og varmt menneske går bort.

For ægtefællen Lars, børnene Ida og Niels og børnebørnene Selma, Freja og Sofie.

Og jeg vil tilslutte mig, da savnet af en kær og altid positiv og favnende person, som ikke er her mere, er stort. Det er for mig et tab af et unikt og dejligt venskab, hvor stort og småt blev drøftet med særlig glæde for de gode ting, vi oplevede i vores liv. Eksempelvis glæden ved børnebørnene og deres små fremskridt, som for Lis var en energipille af de store.

De fælles tanker om at skrive vores mormor- og farmorbøger til vores eftermæle. Lis’ dejlige latter fra vores tid sammen. Et venskab der kunne bære, at vi delte, hvordan vores tanker var om livet bagefter.

Hun var et fantastisk menneske, som i sit arbejdsliv, da hun arbejdede på Sødalskolen i henholdsvis Rødding og Løvel, var en afholdt person, der skabte god stemning omkring sig for både børn og voksne. Hun var en person, der havde et stort hjerte for at give gode komplimenter og havde øje for, at børnene blev set og hørt.

I familielivet var familien ikke i tvivl om, at de var værdsatte, og hun omtalte ofte i vores samvær, hvor heldig hun var at have sådan en dejlig familie og mand.

"Det er så godt at vide, at de vil tage sig af Lars, når jeg ikke er her mere." Sådan sagde hun ofte. Og sådan var Lis. Hun tænkte meget på andre.

Med disse mindeord vil jeg slutte –

Nu lukker vi dig kære Lis ind i vore hjerter

Og gemmer dig inderst inde

Der skal du fredfyldt bo i vort sind

Som et kært og dyrebart minde

Kærligst Karen-Margrethe

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce