Annonce
Navne

Mindeord over Oluf Nørgaard: - Vi vil altid tænke tilbage på en god ven og nabo

Annonce

Mindeord: Ivan Høeg skriver på vegne af Lilian og Peter Sørensen samt Lene og Ivan Høeg, alle Løgstrup, følgende om Oluf Nørgaard Sørensen:

”Om lidt bli’r her stille”. Sådan blev der sunget ved bisættelsen af Oluf Nørgaard Sørensen i Viborg Kirkegårdskapel lørdag den 25. juli.

Og der er blevet stille på Storhøjvej i Løgstrup - ikke blot fordi det er ferietid, men især fordi vi vil savne vor gode ven og nabo Oluf, der desværre kun fik lov at nyde sit otium i kort tid og døde alt for tidligt.

Vi vil savne en energisk og humørfyldt nabo, der altid stod parat med råd og hjælp, hvis vi havde brug for det, og vi vil huske tilbage på de mange dejlige oplevelser, vi har haft sammen med Oluf og Anna Marie i de nu snart 50 år, vi har kendt hinanden.

Vi har nydt samværet ombord på jeres sejlbåd, når vi en sommerdag blev inviteret på tur sammen med jer, og hvor Oluf stolt lærte os, hvorledes man manøvrerer på vandet. Og vores madklub med ture rundt omkring i landet samt adskillige grillaftener i haverne.

Vi mindes også de mange nytårsaftener, vi har fejret sammen, hvor Oluf altid forstod at skabe fest og stemning.

Desværre meldte en alvorlig sygdom sig, og Oluf måtte opgive mange af de gøremål, der gjorde ham så glad. Det gjorde os virkelig ondt at se, hvorledes sygdommen på kort tid tærede på Olufs kræfter og efterhånden fratog ham den livsmod og glæde, der altid prægede ham.

Vi vil med glæde huske den time, vi havde sammen hver formiddag kl. 10.30, da coronaen gjorde sit indtog, hvor vi hver for sig, men sammen fik en kop kaffe og ”en lille en til halsen", indtil sygdommen gjorde, at Oluf kom på hospice.

Oluf sov stille ind tirsdag den 21. juli, og vi sender vore varmeste tanker til Anna Marie og hele familien, og vi vil altid tænke tilbage på en god ven og nabo. Æret være Olufs minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

En cykelsti, hvor cykling frarådes

Bjerringbro

Efter corona-smitte på Egeskovskolen: - Jeg har en klar forventning om, at vi selvfølgelig starter op på mandag

Annonce