Annonce
Viborg

Mindre harmonikasammenstød i myldretidstrafikken: Varebilist overså bilerne foran

Onsdag eftermiddag rykkede politiet ud til et færdselsuheld i krydset mellem Randersvej og Skaldehøjvej i det østlige Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Den voldsomme regn kan have haft en våd finger med i spillet, da tre biler onsdag eftermiddag stødte sammen i et mindre harmonikasammenstød ved Overlund.

En varebil kørte klokken 15.45 ud ad Randersvej i retning mod Randers, da han fuldstændig overså, at der holdt to biler stille i krydset med Skaldehøjvej. Den forreste af de to skulle dreje til venstre op ad Skaldehøjvej.

Chaufføren i varebilen kørte dermed direkte ind bagi den bagerste af de to stillestående biler, som efterfølgende blev skubbet ind i den forreste.

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, kom ingen personer til skade ved uheldet, men de tre biler var i sagens natur alvorligt medtaget som følge af sammenstødet.

Uheldet midt i myldretiden gav straks en del trafikale problemer, men redningspersonale var hurtigt på stedet og fik bilerne skubbet af vejen, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce