Annonce
Viborg

Mindre harmonikasammenstød i myldretidstrafikken: Varebilist overså bilerne foran

Onsdag eftermiddag rykkede politiet ud til et færdselsuheld i krydset mellem Randersvej og Skaldehøjvej i det østlige Viborg. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: Den voldsomme regn kan have haft en våd finger med i spillet, da tre biler onsdag eftermiddag stødte sammen i et mindre harmonikasammenstød ved Overlund.

En varebil kørte klokken 15.45 ud ad Randersvej i retning mod Randers, da han fuldstændig overså, at der holdt to biler stille i krydset med Skaldehøjvej. Den forreste af de to skulle dreje til venstre op ad Skaldehøjvej.

Chaufføren i varebilen kørte dermed direkte ind bagi den bagerste af de to stillestående biler, som efterfølgende blev skubbet ind i den forreste.

Ifølge vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, kom ingen personer til skade ved uheldet, men de tre biler var i sagens natur alvorligt medtaget som følge af sammenstødet.

Uheldet midt i myldretiden gav straks en del trafikale problemer, men redningspersonale var hurtigt på stedet og fik bilerne skubbet af vejen, oplyser vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce