Annoncørbetalt indhold

Miniguide: Sådan starter du dit eget fodboldhold

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I 2019 var der ifølge DBU registreret omkring 328.000 danske fodboldspillere bestående af både mandlige og kvindelige spillere. Disse spillere fordelte sig på omkring 1.500 klubber og adskillige tusinde hold.

Med så mange klubber og hold skulle der være rig mulighed for, at du kan finde et hold i dit nærområde. Du har dog også mulighed for at starte dit eget fodboldhold, hvis du skulle have et ønske herom. Denne miniguide sætter netop fokus på det med at starte sit eget fodboldhold.

#1 Du skal have sammensat et team

Første step er naturligvis at sammensætte et team. I den forbindelse skal du overveje, om du vil danne et 7-mands hold eller et 11-mands hold. Det er mest af alt et spørgsmål om, hvor mange interesserede du kan finde.

Foruden de 7 eller 11 mand der skal være på banen ad gangen, så skal der naturligvis også være nogle udskiftere. Derfor skal du måske nærmere finde mellem 10 og 20 personer til dit team (alt efter hvor stort holdet skal være).

Derudover skal der findes en træner, medmindre I mener, at I er stand til at tage jer af det taktiske på egen hånd. Under alle omstændigheder bør der være én person, der har hovedansvaret for taktikken og udskiftningerne.

#2 Du skal finde en lokal klub eller starte din egen

Dernæst skal du overveje, om du vil starte din egen klub, eller om du vil melde dit hold til en af de mange eksisterende klubber. Sidstnævnte mulighed er klart den nemmeste og mest oplagte. Det kræver dog, at du kan finde en lokal klub, der tillader lukkede hold. Dette kan godt være en udfordring, men det skader ikke at afsøge mulighederne.

#3 Der skal laves unikke fodboldtrøjer med tryk

Et fodboldhold – amatører eller ej – skal naturligvis spille i ens trøjer. Derfor bør der investeres i moderne og komfortable fodboldtrøjer med tryk.

Hvad angår tryk på fodboldtrøjer, så er der naturligvis mulighed for både at få trykt navne, numre, holdlogo og sponsorlogoer på trøjerne. Og så er der stort set frit spil, når det kommer til farverne. Dermed er der rig mulighed for at skabe nogle helt unikke trøjer.

#4 Træningen skal planlægges og struktureres

Uanset ambitionsniveauet bør dig og dine holdkammerater jævnligt mødes og træne sammen. Det er i den forbindelse vigtigt, at der er nogenlunde enighed om, hvor tit det er realistisk at træne sammen. Nogle fodboldhold mødes to-tre gange om ugen på faste ugedage, mens andre nøjes med at træne én gang om ugen. Det er selvfølgelig helt valgfrit, hvor tit man vil træne, men det er ikke desto mindre noget, man bør være enige om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.