Annonce
Rundt om Viborg

Minimesse og fastelavnsfest i hallen

Der er kombineret minimesse og fastelavnsfest her i Løgstrup Hallen på søndag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Løgstrup: Man kan møde de forskellige udvalg i Løgstrup Gymnastik- og Idrætsforening - LGIF - og slå katten af tønden, når der er kombineret minimesse og fastelavn i Løgstrup Hallen på søndag den 23. februar.

Her loves på forhånd en formiddag i børnenes og de voksnes tegn, hvor man dels kan få et indblik i alle LGIF´s aktiviteter, og samtidig afholder Dagli´Brugsen den traditionelle tøndeslagning for alle børn - bare i større rammer.

Udvalgene i LGIF har en stand eller en aktivitet i løbet af formiddagen, og de er samtidig klar til en snak og et indblik i, hvad de har at tilbyde, og hvordan de har organiseret sig med frivillige kræfter i hver enkelt afdeling.

Der vil være mulighed for at skyde på mål, spille badminton, prøve en redskabsbane, overvære en CS:GO kamp, udfordre sig selv i en styrkeprøve og for at få en snak med festudvalget eller sponsorudvalget og meget mere...

Messen er åben fra klokken 9.00 til 12.30, og børnene slår katten af tønden klokken 10.00. Dagli´Brugsen byder i den forbindelse på gratis kaffe og fastelavnsboller.

Der er gratis entré, og LGIF glæder sig til at tage imod, lyder der på forhånd i en pressemeddelelse om arrangementet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce