Annonce
Viborg

Minister til debatmøde om unge ledige

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) kommer til debatmøde i Viborg på mandag. Arkivfoto: Scanpix

Hvordan får vi de unge arbejdsløse ind på arbejdsmarkedet? Det er temaet for et offentligt debatmøde mandag aften med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V).

Viborg: I Viborg Kommune har antallet af unge, der hverken er i gang med en uddannelse eller et arbejde, ligget nogenlunde konstant omkring de 2000 de seneste år.

Det er den noget dystre lokale baggrund for et debatmøde, som Venstre i Viborg Kommune inviterer alle interesserede til mandag aften på Asmildkloster Landbrugsskole.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) kommer med et oplæg til emnet, og derefter kan mødedeltagerne stille spørgsmål til og debattere med ministeren.

I indbydelsen til mødet skriver arrangørerne blandt andet:

"Vi oplever, at en gruppe af vores unge er sparket ud på sidelinjen, hvor de står uden for arbejdsmarkedet. Hvordan får vi denne gruppe af arbejdsløse unge ind på arbejdsmarkedet, og hvilke udfordringer er det, vi står overfor, for at det kan lykkes?"

Også Troels Lund Poulsens partifælle, borgmester Ulrik Wilbek, deltager i debatten, og ham kan man også stille spørgsmål til. En tredje Venstremand, det lokalt valgte medlem af Folketinget, Kristian Pihl Lorentzen, er aftenens ordstyrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce