x
Annonce
Rundt om Viborg

Sidste: Brugs genåbner efter fund af skadedyr

Dagli'brugsen i Frederiks har siden tirsdag morgen holdt lukket på grund af mistanke om skadedyr i butikken. Uddeler Lars Krog forventer, at butikken genåbner onsdag eftermiddag. Arkivfoto: Foto: Morten Pedersen

Frederiks: Dagli'brugsen i Frederiks åbner igen onsdag klokken 15.30. Det meddeler brugsen på sin Facebook-side. Butikken har været lukket siden tirsdag morgen, hvor der blev konstateret "mistanke om skadedyr".

Personalet opdagede, at der var huller i nogle poser med dyrefoder. Opdagelsen blev med det samme meldt til engrosvirksomheden Coop, som den selvstændige brugs er tilknyttet. Desuden blev det besluttet, at butikken skulle lukkes, indtil det er undersøgt, om det er mus, rotter eller andre skadedyr, der har lavet huller i poserne.

Eksperter blev tilkaldt, blandt andet én med en specialhund, og senere tirsdag blev der fundet en enkelt mus, som formentlig er "synderen". Ifølge Lars Krog var der tale om en enkelt "strejfer", idet der ikke er fundet spor efter yderligere skadedyr.

- Og alt er undersøgt og - fra kælder til kvist, siger uddeleren.

Man regner med, at musen er kommet ind via lageret og en palle med varer.

For en sikkerhed skyld er alle løsvægtvarer kasseret, og de repræsenterer værdier af knap 200.000 kroner, oplyser Lars Krog.

Han ærgrer sig naturligvis over tabet og postyret, men er på den anden side tilfreds med håndteringen af situationen og med, at skadedyret er fundet og uskadeliggjort.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce