Annonce
Viborg HK

Moa Högdahl skal med Norge til VM

Moa Högdahl skal med Norge til VM. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg HK's norske bagspiller, Moa Högdahl, er netop blevet udtaget til den norske VM-trup.
Annonce

Norge: Den norske landstræner, Thorir Hergeirsson, har netop udtaget sin endelige trup til den forestående VM-slutrunde i Japan, og han har altså fundet plads til en spiller fra Viborg HK.

De grønblusedes stærke bagspiller Moa Högdahl skal med nordmændene øst på i slutningen af november. Högdahl står noteret for 12 A-landskampe for Norge, men VM bliver hendes første slutrunde som seniorspiller.

Udover Viborg HK's islæt skal yderligere fem spillere fra den danske håndboldliga med det altid stærke landshold til Japan. Det drejer sig om Team Esbjerg to fløje Sanna Solberg-Isaksen og Marit Røsberg Jacobsen, Herning-Ikast-bagspillerne Helene Gigstad Fauske og Silje Skogrand samt Odenses Ingvild Bakkerud. Derudover er Team Esbjergs Kristine Breistøl skrevet ind som reserve.

Der bliver en del VHK'ere at holde øje med, når slutrunden kastes i gang. Udover Moa Högdahl er Carin Strømberg udtaget til det svenske landshold, mens Kristina Jørgensen og Line Haugsted er sikre på en VM-billet. Derudover er Anna O. Kristensen og Pauline Bøgelund med i bruttotruppen, og har dermed stadig en chance for at blive udtaget til den endelige trup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce