Annonce
Viborg

Modtager pris: Viborgs bedste lærling hyldes i hovedstaden

Det er en prisstatuette som denne, Kasper Dahl Sørensen kan se frem til at tage med hjem fra København fredag. Pressefoto.
Karrosseritekniker Kasper Dahl Sørensen fra Viborg er blandt prismodtagerne, når Metalindustriens Lærlingepris 2019 uddeles i morgen, fredag.

Viborg: Metalindustriens 25 dygtigste lærlinge fra hele landet skal fredag hyldes til et stort anlagt arrangement i hovedstaden.

For 17. år i træk uddeler Metalindustriens Uddannelsesudvalg nemlig sin lærlingepris, og blandt modtagerne er Kasper Dahl Sørensen fra Viborg.

Han har været i lære hos Sølvsten Biler i Viborg, og han er blevet indstillet til prisen af sin skole, College360 i Silkeborg, og virksomheden i fællesskab. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Kasper er en rigtig dygtig ung mand. Han er meget pligtopfyldende og udfører sit arbejde efter devisen, at det skal være mindst 100 procent i orden. Kasper er en god kollega og en medarbejder, man altid kan regne med. Med stor ydmyghed viser Kasper, at man som nyuddannet karosseritekniker sagtens kan være på niveau med sine erfarne kollegaer.

Annonce

Prominente talere

Prisoverrækkelsen, som finder sted i Den Sorte Diamant, er en af de vigtigste hyldester af faglærte. Foruden de dygtige nyuddannede svende er deres familier, mestre og faglærere også inviteret med til den store fejring.

Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Kasper Dahl Sørensen og de øvrige prismodtagere, at de, ud over at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen (S) deltager i prisoverrækkelsen. Sammen med formand for Metalindustriens Uddannelsesudvalg og erhvervsuddannelseschef i DI, Lone Folmer Berthelsen, og forbundssekretær i Dansk Metal og næstformand i Metalindustriens Uddannelsesudvalg, Kasper Palm, vil han overrække statuetter og diplomer til prismodtagerne, og de tre vil hver især holde tale.

ML-Prisen 2019 kan følges via livestreaming på Industriens Uddannelsers Facebook-side fra omkring klokken 10.30 fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Lokal turistforeningsformand er ikke imponeret over Visit Aarhus, som skal 'sælge' Viborg til turister

Annonce