x
Annonce
Rundt om Viborg

Mollerup Kulturhus inviterer til bluesaften

Doug Morter (billedet) spiller sammen med Jens Falck i Mollerup. Arkivfoto: Jørgen Outzen

Mollerup: Man kan høre bluesmusik i Mollerup Kultur- og Forsamlingshus fredag den 21. februar. Kultur- og forsamlingshuset får besøg af Celtic Blues, der består af Doug Morter og Jens Falck.

Arrangementet er et led i Viborg Kommunes initiativ "Liv i forsamlingshusene", hvor forsamlingshusene får tilbudt en række af mulige arrangementer, som de kan vælge imellem. Bluesaftenen begynder klokken 20 - dørene åbnes klokken 19.30. Entreen er 150 kroner, og man skal melde sig til senest onsdag den 19. februar.

Celtic Blues har mange års erfaring på spillesteder over en stor del af Europa. Doug Morter er sangskriver og sanger og spiller guitar. Han har i over 40 år rejst rundt til folk-klubber, spillesteder, pubber og festivaler i Europa. Jens Falck har i mange år været med i forskellige musikalske konstellationer blandt andre Djursland Spillemænd, sammen med Allan Olsen og i egne bands. Han spiller violin og blev landskendt for sin medvirken i De Nattergales store hit "Støvledans".

Duoen har optrådt sammen siden 1998 og spiller ømme ballader i keltisk/britisk stil, bluesrock og highland jigs og reels.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Leder

Er pegefingeren lige højt nok i vejret?

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 70 gange højere

Annonce