Annonce
112

Morgenuheld på 26'eren: 18-årig kvinde overså kø ved lysregulering

Det var her på Rute 26 mellem Rødkærsbro og Ans, at en 18-årig kvinde onsdag morgen var skyld i et harmonikasammenstød. Foto: Google Maps.
En ung bilist havde onsdag morgen tilsyneladende ikke set, at der var kø ved en midlertidig lysregulering på Rute 26 sydøst for Rødkærsbro. Hun kan nu formentlig se frem til en sigtelse for uopmærksomheden.
Annonce

Rødkærsbro/Ans: Det var en 18-årige kvinde fra Viborg, der onsdag morgen omkring klokken 7.40 var skyld i et større uheld på Rute 26.

Det fortæller politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet onsdag eftermiddag.

I forbindelse med et vejarbejde på den tungt befærdede vej er der i øjeblikket opsat midlertidig lysregulering midt mellem Rødkærsbro og Ans. Lysgreguleringen gør, at trafikken kun kan køre skiftevis i ét spor ad gangen, hvilket naturligvis skaber en del kø, når bilisterne bliver mødt af det røde lys.

Den kø havde den unge kvinde tilsyneladende overset.

- Den 18-årige kvinde var ikke opmærksom på, at der var biler, der holdt i kø i forbindelse med, at de holdt for rødt lys, siger Peter Justesen.

Annonce

Ingen alvorlige skader

Kvinden kørte med en fart på 40-50 kilometer i timen, da hun kørte op i den bagerste i køen, oplyser politiet.

Sammenstøddet gjorde, at den bagerste bil blev skubbet ind i den bil, der holdt foran, og den blev også skubbet frem i den foran. Dermed var i alt fire biler - inklusiv den 18-åriges - involveret i uheldet.

Politiet mangler stadig at undersøge uheldets nærmere omstændigheder, men Peter Justesen fortæller, at kvinden formentlig bliver sigtet for manglende agtpågivenhed ved ikke at have orienteret sig eller at have standset op i tide.

Efter uheldet blev den 18-årige kvinde kørt til tjek på sygehuset i Viborg. Det gjorde én af de tre øvrige bilister også. Ifølge lokalpolitiet kom ingen af de involverede noget alvorligt til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce