Annonce
Rundt om Viborg

Morsomt mordmysterium på lærredet

Daniel Craig, der blandt andet er kendt for at have spillet James Bond, har en af hovedrollerne i krimifilmen "Knives out - var det mord?", som snart går i Karup Bio. Arkivfoto: Mario Anzuoni/Reuters
Annonce

Karup: Fra i morgen, torsdag den 5. december, og frem til og med søndag den 15. viser Karup Bio hver aften "Knives out - var det mord?".

Det er ifølge foromtale et både spændende og sjovt mordmysterium, hvor alle er mistænkt for at være den skyldige. Filmen er en slags hyldest til den verdensberømte, nu afdøde, krimiforfatter Agatha Christie.

Udgangspunktet for handlingen er, at den kendte krimiforfatter Harlan Thrombey findes død morgenen efter sin 85-års fødselsdag. Under mistænkelige omstændigheder bliver den nysgerrige og selvsikre privatdetektiv Benoit Blanc hyret til at undersøge sagen. Blancs opklaring bringer ham i nærkontakt med både Harlans dysfunktionelle familie og hans hengivne stab, og detektiven må arbejde sig gennem et spind af falske spor og løgne for at finde frem til sandheden om Harlans død.

En lang række kendte skuespillere som Daniel Craig, Chris Evans, Ana De Armis, Mamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford og Jaeden Martell spiller med i "Knives out - var det mord?". Instruktøren er Rian Johnson, der blandt andet også har instrueret Star Wars-filmen "The Last Jedi".

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce