Annonce
Navne

Morten Christensen er ny leder for EKJ Viborg

Morten Christensen. Pressefoto
Annonce

Jobnyt: EKJ i Viborg har per 1. september fået ny afdelingsleder. Det er 54-årige Morten Christensen, der overtager jobbet fra Heine Bakkestrøm, som har valgt at søge nye udfordringer.

Morten Christensen kommer fra en stilling som seniorprojektleder hos Niras. Han er uddannet akademiingeniør med speciale i konstruktionsteknik og har mere end 24 års erfaring i faget.

Han har deltaget og haft ansvar for mange projekter, og han har en bred erfaring som rådgiver inden for byggebranchen og har deltaget og haft ansvar for mange projekter, heriblandt Akutcenter Viborg, psykiatrien i Gødstrup og "Fremtidens plejehjem" i Aalborg.

- Jeg er en positiv indstillet pragmatiker, som stadig stadig slår på, at ting skal være realistiske, siger Morten Christensen, som glæder sig til at være med til at fastholde og styrke EKJ's position i det midt- og vestjyske.

Privat er den nye afdelingsleder gift med Bettina, og tilsammen har de fire (voksne) børn. Fritiden er de seneste år blevet brugt på at renovere parrets gamle byhus i Skive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce