Annonce
Viborg

Morten Sabroe fortæller om livet med kronisk hjertesvigt

I slutningen af august tager Morten Sabroe forbi Viborg for at fortælle sin personlige historie om livet med kronisk hjertesvigt. Foto: Franne Voigt.
Sidst i august tager Morten Sabroe en tur forbi Viborg for at fortælle sin personlige historie om livet med kronisk hjertesvigt.

Viborg: Under tilblivelsen af sin 27. bog mærkede journalist og forfatter Morten Sabroe for alvor, at der var noget galt. På en cykeltur i Nordsjælland blev hans venner pludselig nødt til at skubbe ham op ad en bakke, fordi han havde svært ved at få vejret. Og kort tid efter, på en rejse i Thailand, svulmede hans ben op til ukendelighed. Efter hjemkomsten til Danmark stillede lægen diagnosen: Kronisk hjertesvigt.

22. august vil journalisten sætte fokus på sygdommen ved et arrangement på Hovedbiblioteket i Viborg. Her vil han læse passager op fra sin bog samt fortælle om ensomhed og vigtigheden i at have et stærkt netværk, når man lider af kronisk hjertesvigt. Derefter vil hjertelæge Malene Hollingdal fortælle mere om behandlingen af hjertesygdommen.

- Hvis man skal være tryg og ikke føle sig ensom, er det vigtigt, at man kender sin sygdom samt dens advarselssignaler og kan reagere på dem, fortæller hun.

Annonce
På dagen vil man også kunne opleve hjertelæge Malene Hollingdal fortælle om behandlingen af hjertesygdomme. Foto: Pressefoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce