Annonce
Danmark For abonnenter

Mortens Madklub har tre pander på testbænken

En T-bone-steak kræver en god pande, her er det 363 gram færdigmodnet bøf fra Dagli'brugsen. Jernpanden giver fin stegeskorpe, og man kan, som køkkenchef Steffen Falkesgaard Hansen foreslår det i podcasten "Mortens Madklub", komme krydderurter på under stegningen for at få mere aroma. Foto: Morten Vilsbæk
Jernpanden er den perfekte platform til at stege en rød bøf. I denne uge og i næste tjekker vi her og i podcasten "Mortens Madklub" grej, bøffer og bearnaise.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Borgerne har fået ny GPS: Anja kan forklare sammenhængen og vise vej i det kommunale system

Viborg For abonnenter

Plads til dobbelt så mange vandhunde efter 1. august: Viborg Svømmehal er klar til flere gæster efter nedlukning

Rundt om Viborg

Lokal herregård lukker dørene op for gæster: Enestående mulighed for et besøg

Viborg

Viborgs vandrette elevator er snart på skinner igen

Kultur For abonnenter

Sejlerfamilien Beha Erichsen om vores lille land: - Vi er så forskellige, og det er virkelig positivt

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Danmark

Jimmy er manden bag dramatisk ugleredning: - Selvom man er stor og skaldet og har masser af tatoveringer, kan man godt være blød indeni

Sport For abonnenter

Viborg HK fik en kæmpesejr og et godt udbytte med hjem fra Tyskland

Viborg For abonnenter

Efter megen snak om rå beton fik viborgenserne selv syn for sagen: Peak 12 blev godt modtaget af gæsterne

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Bronzealderens krigere

Annonce