Annonce
Viborg

Motion for nyrerne: Kom med på en gåtur til fordel for børn af nyresyge

Arkivfoto: Morten Dueholm
Nyreforeningen kreds Midtjylland og Fodslaw Viborg laver velgørenhedsarrangement til fordel for børn af nyresyge.
Annonce

Viborg: Nyreforeningen og Fodslaw Viborg er gået sammen om at lave et velgørenhedsarrangement, hvor overskuddet går til børn af nyresyge.

Det sker søndag den 13. september fra Hald Ege Skole, hvor man kan deltage i en gåtur på enten 1,5, tre, seks eller 12 kilometer.

Det koster 25 kroner at deltage, og pengene skal herefter bruges til at give familier med en nyresyg muligheden for at komme på kursusweekend med tema om sygdommen.

På sådan et kursus kommer der forskellige fagpersoner, som kan hjælpe og støtte børnene, så de får forståelse for, hvad det vil sige at være nyresyg. Børnene får samtidig muligheden for at møde andre, der er i samme situation som dem.

Tom Meyer Pedersen, der er bestyrelsesmedlem hos Nyreforeningen Kreds Midtjylland, fortæller, at ideen til arrangementet opstod på et familiekursus for nyresyge. Han har selv tidligere deltaget i diverse vandreture landet over, og derfor kom han på at kontakte den lokale Fodslaw Viborg for sammen med Nyreforeningen at indlede samarbejdet omkring en gåtur til fordel for børn af nyresyge.

Både Nyreforeningen Kreds Midtjylland og Fodslaw Viborg opfordrer folk til at snøre vandreskoene og komme ud og gå for en god sag. Foreningerne håber begge på et stort fremmøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce