Annonce
Bjerringbro

Motorcykeltræf i Rødkærsbro

Igen i år mødes motorcyklister fra mange lande i Rødkærsbro. Arkivfoto

Rødkærsbro: Motorcyklister i alle aldre og fra mange nationer mødes i weekenden 16.- 18. august hos den lokale motorcykelklub Jolly Roger MC i Rødkærsbro.

Det er det 29. Britannia Rally, et træf for engelske motorcykler, men udvidet til også at omfatte italienske maskiner i en særlig afdeling benævnt Britalia - som er en sammentrækning af British og Italia.

I år kommer der motorcyklister fra England, Frankrig, Holland og Tyskland samt selvfølgelig Danmark, Norge og Sverige.

- Da det vigtigste er fællesskabet omkring det at være motorcyklist, er det dog ikke et lukket træf. Der vil også være mange amerikanske Harley Davidson, tyske BMW’er og maskiner fra Japan og måske også en kineser ind imellem, fortæller Palle Munk fra klubben.

Sidste år var Hans Jørgensen fra Skanderborg-området ældste deltager. Han er 86 år og deltager stadig i mange motorcykelsammenkomster på sin BSA.

- I den yngre ende af skalaen for motorcyklister er Jolly Roger MC så heldig at have tiltrukket en god håndfuld nye medlemmer og prøvemedlemmer først i 20'erne, og de er faldet godt ind sammen med de gamle og halvgamle, som klubben ellers består af, tilføjer Palle Munk.

Lørdag middag kører rallydeltagerne en kort fællestur, der vil bringe dem ned til Gudenåen lidt syd for Svostrup Kro, så deltagerne her kan se Danmarks længste å og den nyrenoverede træksti. Motorcyklister fra lokalområdet, der har lyst til at deltage i turen, er velkomne, hastigheden vil være afpasset, så også de fine klassiske maskiner fra 1930'erne, 40'erne og 50’erne kan være med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Konfirmander i kælderen

Annonce