Annonce
Debat

Motorvej vest om Vejle

2008.10.01: Viborg Kirkegård fylder 200 år - afsløring af pyramiden (en restaureret mindesten)/Journalist: Knud Mogensen/FOTO: PREBEN MADSEN - Viborg Stifts Folkeblad/Midtjyske Medier

Læserbrev: For 20 år siden gjorde jeg opmærksom på, at man burde lægge motorvejen fra Vejle til Herning midt mellem ruterne 13 og 18. Så ville man dække både Midt- og Vestjylland ind med den samme vej. Af en eller anden grund bygger man altid motorveje i Danmark der, hvor der i forvejen går en hovedvej, i stedet for at se det hele lidt i helikopterperspektiv.

Ved at have lagt vejen midt mellem de 2, ville den ramme rute 15 omkring Ikast. Derfra var der så forbindelse til både Silkeborg og Herning. Resten af vejen til Viborg skulle selvfølgelig udbygges tilsvarende.


Annonce

Herning-politikerne er mere fremsynede.


Herning-politikerne har jo altid været meget mere fremsynede og indflydelsesrige end dem i Viborg - og så var der vist også en statsminister på det tidspunkt, der var opstillet i Herning.

Jeg har svært ved at forstå, at man nu taler om at udbygge broen over Vejle Fjord. Det må da være meget mere fremtidssikret at tænke på et alternativ i stedet. En udbygning vil jo blive en flaskehals igen i fremtiden.

Al trafik fra Herning, Holstebro, Viborg, Silkeborg, Aalborg, Randers Aarhus og Horsens skal over den samme bro! Lad aflastningen bestå en ny motorvej vest om Vejle, hvor trafikken fra vest og nord kan køre. Den vil desuden være med til at skabe vækst i et meget stort område. Men det er desværre lidt langt fra København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Viborg HK-målvogter kåret til årets talent - Vandt en jordskredssejr

Annonce