Annonce
Rund om Viborg

Mus hos købmand: Butikken var lukket et døgn

Købmand Dennis Lind Pedersen ærgrer sig over, at der igen har været mus i hans Rema 1000-butik. Men når det sker, er der af hensyn til fødevaresikkerheden ikke andet at gøre, end at lukke butikken midlertidigt. Arkivfoto: Morten Dueholm
Rema 1000-købmanden i Karup har igen haft besøg af en mus. Det medførte, at butikken var lukket et døgns tid. Der blev dog ikke fundet flere skadedyr.

Karup: - Det er da brandærgerligt, men der er jo ikke noget at gøre ved det!

Købmand Dennis Lind Pedersen tager det med oprejst pande, at han for anden gang i år har måttet lukke sin Rema 1000 i Karup på grund af skadedyr i butikken.

I begge tilfælde har det været en mus, som har været årsag til lukningen og postyret.

Første gang var i januar, og senest skete det i tirsdags, hvor der midt på formiddagen blev set en mus i den forreste del af butikken. Musen blev hurtigt fanget, men forretningen blevet alligevel straks lukket.

En skadedyrsbekæmper blev tilkaldt for at undersøge, om der var flere mus - og i så fald fange dem. Der blev ikke fundet yderligere skadedyr, men alligevel åbnede forretningen først igen onsdag formiddag.

- Vi går jo ikke på kompromis med fødevaresikkerheden. Derfor har vi gennem forsikringen haft hjælp til at undersøge alle varer og gøre rent overalt, siger Dennis Lind Pedersen.

En enkelt lille mus var nok til, at Rema 1000 i Karup måtte holde lukket et helt døgn. Arkivfoto

Måske gennem døren

Han ved ikke, hvordan musen kom ind i butikken, men et godt bud er, at den er smuttet ind gennem indgangsdøren, der jo åbner automatisk for kunder, der går ind eller ud.

- Vi håber selvfølgelig, at det er sidste gang, vi har skadedyr inde. Vi sørger naturligvis for at sikre bygningen så godt vi kan, men man kan jo aldrig gardere sig mod, at mus smutter ind ad en åben dør, siger Rema-købmanden.

Mens butikken var lukket, holdt han løbende sine kunder orienteret om situationen via Facebook, og det fungerede fint, mener han.

- Vi har mødt stor forståelse fra kundernes side, siger Dennis Lind Pedersen.

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

Annonce