Annonce
Bjerringbro

Musik og gode historier på programmet

Eventkoordinator hos Bjerringbro Idræts- og kulturcenter, Charlotte Didriksen er nu klar til at præsenterer efterårets kulturelle program. Arkivfoto
Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter bydder på både lokale historie, kendisser samt dejlig musik i løbet af efteråret.
Annonce

Bjerringbro: Hovederne er blevet lagt i blød hos Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, for det er vigtigt for ledelsen og medarbejderne, at der også leves op til kulturdelen i stedets navn, og derfor vil der igen i efteråret være diverse kulturelle indslag hos idrætsparken.

- Vi vil gerne i år gøre lidt færre ting, men samtidig lidt større ting, og derfor har vi fået fat i Anders Agger, der kommer på besøg tirsdag den 5. november, fortæller eventkoordinator Charlotte Didriksen og fortsætter:

- Vi har over en længere periode talt med vores egen bademester, Diana Mauersberger, og forsøgt at overtale hende til at fortælle om sit spændende liv, og hun har endelig sagt ja, og derfor kan man opleve hende den 10. oktober berette om sin opvækst i det gamle DDR, og hvordan hun havnede i Danmark og lige nøjagtig Bjerringbro.

- Jeg er sikker på, at det bliver både personligt og interessant, tilføjer Charlotte Didriksen.

I efteråret kan man få en spændende og følelsladet fortælling om, hvordan Bjerringbros bademesster, Diana Mauerberger voksede op i DDR og senere kom til Danmark.
Annonce

Efterspørgsel på mad og musik

Den 28. november kan man opleve de to redaktører fra henholdsvis Midtjyllands Avis og Viborg Stifts Folkeblad, Hans Krabbe og Lars Norup, fortælle om den lokale journalistiks fortsatte betydning i dagens Danmark.

- Det kommer til at handle om, når nu vi alle har adgang til de sociale medier som facebook Twitter, instagram med mere, hvorfor skal vi så stadig købe aviser, forklarer Charlotte Didriksen.

Som et nyt tiltag har man hos Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter valgt at invitere til en julekoncert med Grundfoskoret lørdag den 14. december.

- Denne eftermiddag kan folk komme forbi og få et glas gløgg og en æbleskive og komme i julestemning med dejlig julemusik, siger Charlotte Didriksen og forklarer musikarrangementet med, at som et kulturhus vil de gerne have mere musik ind i huset.

- Vi havde en god oplevelse med vores Sebastian-koncert i foråret. Idrætsparkens multisal har god lyd, og vi hører flere og flere efterspørge musikalske arrangementer, hvor man samtidig kan få noget at spise lokalt i Bjerringbro, og det falder godt sammen med, at vi i idrætsparken kan udnytte vores faciliteter optimalt, for eksempel en lørdag eftermiddag, hvor der ellers ikke sker så meget. Her er det fint, at vi så kan byde på en julekoncert, siger centerleder Keld Schytt Nielsen.

I 2020 venter der idrætsparken et travlt år med fejring af et 75 års jubilæum i september, men allerede den 24. januar er der igen dansefest, og traditionen tro åbnes dørene den første søndag i marts til den store lokale handelsmesse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce