Annonce
Bjerringbro

Musiker og tryllekunster indtager sammen scenen i Bjerringbro

Oplev både Mek Pek og Mikkel Rugholm på Torvet i Bjerring i den kommende weekend. Pressefoto
Den kendte musiker og børneentertainer Mek Pek, har slået sig sammen med Youtuber, tryllekunster og børnebogsforfatter Mikkel Rugholm om et nyt spændende, magisk og musikalsk børneshow.

Bjerringbro: Lørdag den 29. juni finder den fjerde runde af Gang i Danmark-turneen sted. Denne gang er det ikke kun én, men to der kommer til at indtage scenen på Torvet i Bjerringbro - nemlig Mek Pek og Mikkel Rugholm som sammen leverer et brag af et show.

Den 24-årige Mikkel Rugholm der er kendt for sit magiske trylleshow, der både kan underholde børn og voksne er en ualmindelig sjov, glad og behagelig entertainer. Foruden titlen som tryllekunster, er den unge Mikkel Rugholm også Youtuber og børnebogsforfatter.

Mikkel Rugholms nye kollega er 55-årige Mek Pek, som mange har kendt til igennem 25 år, hvor han har spillet adskillige koncerter med Habbasutterne og de store Åh Abe koncerter. Han har blandt andet også været forsanger i punkbandet Lost Kids, i reggaegruppen Mek Peks Partyband og i bandet Mek Pek and the Pek ’a’ Billies.

Mek Pek, som oprindeligt blev døbt Mikael, har fået musikken ind med modermælken. Allerede som 4-årige optrådte han på trompet under Århus Jazzfestival, hvor hans far også spillede.

Og der hersker ingen tvivl om, at når disse to herrer slippes løs i deres nye fælles show, bliver det med garanti en sjov, magisk og musikalsk oplevelse, med masser af erfaring og professionalisme.

De to herrer supplerer hinanden rigtig godt. For med Mek Pek der tror på de gode og sunde værdier, og den unge Mikkel Rugholm som har helt styr på den nye digitale verden, bliver deres fælles show med sikkerhed et brag af en fest.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Sag om grov babyvold er i gang: - Jeg tror ikke, jeg kan have rystet ham så meget, at han har fået de skader i hjernen

Annonce