Annonce
Viborg

Mystik omkring dødsfald: Hvordan endte den 48-årige mand på kørebanen?

Mand fra Vejle blev trafikdræbt mandag aften. Genrefoto

En mand fra Vejle mistede livet, da han i aftes gik midt på kørebanen og blev påkørt. Tre timer inden var han med i en bil, som politiet havde stoppet i Sjørup.

Annonce

Sjørup: Politiet stoppede mandag aften en bil ved Sjørup, og føreren blev testet positiv for cannabis.

Bilens medpassager, en 48-årig mand fra Vejle, fik lov til at blive i bilen, da han fortalte politiet, at der var nogen på vej for at hente ham.

Senere blev samme bil fundet ved Ravnstrup, hvor den havde påkørt et helleanlæg. Det er ifølge politiet sandsynligt, at den 48-årige mand har ført bilen, hvorefter han er fortsat til fods.

Klokken 20.43 blev vejlenseren så påkørt af en 31-årig kvinde. Da politibetjentene ankom, konstaterede de, at han var død.

Politiassistent Henrik Hansen fra politiet i Viborg fortæller, at man ikke i første omgang testede den 48-årige for indtag af alkohol eller narko, da han på daværende tidspunkt - som passager i bilen - ikke havde brudt loven.

- Vi tester normalt ikke medpassagerer, og politiet må tro på, hvad han siger, når han fortæller, at der er folk på vej for at hente ham, siger Henrik Hansen.

Af samme årsag overdrog politiet bilen og nøgler til den 48-årige, som kort tid efter altså blev trafikdræbt. En blodprøve skal nu vise, om manden var påvirket af alkohol eller stoffer, da han blev påkørt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce