Annoncørbetalt indhold

Når strip er mere end bare strip

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Strip har været en fascination i mange århundreder og det er ikke noget nyt at mennesker begære andre mennesker. Striptease eller blot strip er nemlig en erotisk dans hvor danseren klæder sig af, oftest i takt med musik.

Der findes flere forskellige former for strip, der er den sensuelle på de voksne klubber, den private hjemme i soveværelset og den underholdende til arrangementer som polterabend eller andre festlige anledninger.

Strip har i lang tid været forbundet med det kvindelige køn som entertainer men det er mere og mere almindeligt at også mænd udføre stripshows i de forskellige kategorier, og for at undgå pinlige forvekslinger betegnes dette ofte tydeligt som mandestrip.

Strip er da også så udbredt at der blandet andet findes en fitnessgren kaldt stripfitness og et Danmarksmesterskab der har været der siden 1997 som blev arrangeret af stripkongen Preben Jørgensen og Scandinavian Showcenter.

Strip er som underholdning bundet op på 2 ting, du kan til festlige anledninger som polterabend, fødselsdage eller lignende booke strippere til at underholde dig og dine gæster eller som gave til værtinden med et klassisk show med strip, lapdance og diverse tiltag som pisk og stearin.

Det kan dog også være lidt mere uskyldigt, det bliver i dag nemlig også tit brugt i almindelig fest sammenhænge som en del af lege og aktiviteter, som blandet strippoker.

I dag er strip altså mange ting, det er ikke længere kun et seksuelt og sensuelt element, det at det kan være alt fra underholdning eller motion og samtidig være ubegrænset af køn siger noget om hvor diversitet et emne strip er.

Det er dog stadig underlagt en undertone af sex og begær og det stadig en stor del af erhvervet og det kommer det altid til at være, det handler dog om at være åbne og acceptere hvordan faget udvikler sig og se det som en mulighed frem for en begrænsning.

Der er altså ikke noget rigtigt eller forkert når man snakker om strip, det handler om at man kunne se sig selv og hinanden i øjnene bag efter, om det er den seksuelle, sensuelle eller det underholdende aspekt der er i fokus.

Men fordi strip er så mange ting er det altså også vigtigt at være konkret med sit ønske, især hvis man booker en stripper udefra som skal leverer er det altså vigtigt at finde et sted som har tingene i orden og har professionelle stripper, der kan nemlig skabes akavet stemning hvis hun går for et ekstra frækt stripshow til firmafrokosten hvor temaet egentlig var mere fis og ballade, det er altså essentielt at booke stripper med situationsfornemmelse, også hvis det var den anden vej rundt.

I 2020 er ikke noget der hedder et kvinde- eller mandeerhverv vi har nemlig siden 1970’er kæmpet for ligestilling mellem kønnene det er også at se i stripper erhvervet hvor der er gjort meget ud af ikke at gøre forskel på om det er mande eller kvinde strip, udover det åbenlyse køn og publikum.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.