Annonce
Debat

Næsegrus beundring fra støvet

Læserbrev: Jeg bøjer mig i støvet i beundring over brugsuddeleren og købmanden, der lige nøjagtig ved, hvordan hygiejnen og foranstaltningerne i forretningen skal være, for at kunderne kan færdes trygt og sikkert uden at blive syge.

Jeg bøjer mig særlig dybt, når jeg ser, hvordan Bilka-chefen og medarbejderne mestrer til UG at håndtere flere hundrede kunder i butikken på én gang. Sikke et vid. Hvilke evner at have.

Ligesom tandlægen, der helt uden risiko for patienten kan give mund til mund behandling. Eller fysioterapeuten, der på ugebasis kan behandle flere snese klienter trygt og godt. Hvor må de dog have særlige evner.


Og her ligger jeg så, begravet i støvet, og kvækker med munden fyldt. Men jeg ligger vel, som jeg har redt


I modsætning til mig selv, der på ugebasis kun har måske 10 klienter på min klinik til fysiurgisk massage. Jeg må indse, at jeg er et uhygiejnisk skravl, der ikke evner at varetage mit arbejde på en forsvarlig måde.

Også bilforhandleren må være en fuldkommen idiot. Tænk bare, han er så dum og uhygiejnisk, at han ikke en gang kan tage vare på en enkelt kunde i sin 1000 m2 store hal. Eller køkkensælgeren eller farvehandleren. Det er da indlysende, at vi skal holde lukket.

Jeg vælter mig ekstra meget i støvet i fuldstændig næsegrus beundring for Mette Frederiksen og Magnus Heunicke. Disse klipper, fyldt med visdom og intellekt. Disse fyrtårne blandt os uvidende og lemfældige stakler. De indså helt fra starten, hvem der var værd at satse på, hvem der ville være opgaven voksen. Og hvem der ikke ville kunne begå sig – de farlige, dem der ikke havde fattet en skid.

Og her ligger jeg så, begravet i støvet, og kvækker med munden fyldt. Men jeg ligger vel, som jeg har redt. Uhygiejnisk og fordummet, som jeg må forstå, jeg er. Ude af stand til at tage vare på mig selv, min klinik og mine klienter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce