Annonce
Viborg

Næste generation tager over hos Ravendo Randersbøren

Søskendeparret Tobias G. Nielsen og Signe Giandrup har overtaget Ravendo Randersbøren fra deres far, Jan Ulrik Nielsen. PR-foto
Fabrikant Jan Ulrik Nilsen overlader nøglerne til søn og datter, der vil lede firmaet sammen.
Annonce

Viborg: Trods navnet er Ravendo Randersbøren en Viborg-virksomhed, og den vil også fortsat være en familie-ejet virksomhed, nu hvor fabrikant Jan Ulrik Nielsen går på pension efter 44 år som direktør.

Det er nemlig hans børn, Signe Giandrup på 39 år og 41-årige Tobias G. Nielsen, der tager over som ejere og direktører.

Begge har gennem mange år været en del af virksomheden på Klokkestøbervej. Signe Giandrup som ansvarlig for internt salg, HR og marketing og Tobias G. Nielsen som salgs- og eksportchef. Det svarer ganske godt til de ansvarsområder, de to kommer til at dele som direktører fremover.

- Vi tager imod nøglerne efter vores far med en god følelse i maven. Vores far har skabt en stabil virksomhed, der står på et stærkt fundament af trofaste medarbejdere, der har været her i mange år. Vi har begge arbejdet i virksomheden i mange år, og vi har både interessen i og evnerne til at drive virksomheden videre til næste niveau, skriver Signe Giandrup i en pressemeddelelse i forbindelse med ejerskiftet.

Annonce

Fra Randers til Viborg

I samme pressemeddelelse kan man læse mere om, hvorfor Randersbøren egentlig er en Viborg-virksomhed, når nu den hedder, hvad den gør.

Ravendo Randersbøren blev grundlagt i 1946. Dengang hed den Randers-Børen og havde selvfølgelig hjemme i Randers. Randers-Børens store konkurrent hed Dan-børen, som lå på Klokkestøbervej i Viborg.


Vores far har skabt en stabil virksomhed, der står på et stærkt fundament af trofaste medarbejdere, der har været her i mange år.

Signe Giandrup, direktør hos Ravendo Randersbøren


Indehaveren af Dan-børen var fra 1986 Jan Ulrik Nielsen, og da han i 2005 fik mulighed for at overtage det selskab, der nu hed Revendo Randersbøren, slog han til. To år efter blev virksomhederne flyttet sammen på Klokkestøbervej i Viborg under fællesnavnet Ravendo Randersbøren.

Virksomheden beskæftiger knap 40 medarbejdere fordelt på lager, produktion, værksted, salg og administration.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Viborg For abonnenter

Valget i landets største forening nærmer sig - og i år er det anderledes: Dette valg er måske ikke det, der er den største folkelige opmærksomhed om

Annonce