Annonce
Viborg

Statsministerens udmelding kan aflyse Fyrværkerifestivals 10 års-jubilæum

Fyrværkerifestival 2020 skulle have været større end nogensinde tidligere. Nu har corona-pandemien tilsyneladende aflyst festen. Arkivfoto: Morten Dueholm.
På pressemødet mandag aften aflyste statsministeren alle store arrangementer hele sommeren. Dermed ser det også sort ud for Fyrværkerifestival, som med knap 18.000 solgte billetter skulle have indtaget Dyreskuepladsen i august.
Annonce

Viborg: 10 års jubilæum, større publikum end nogensinde, 17.800 billetter solgt - og dermed komplet udsolgt.

Alt det er nu formentlig tabt på gulvet, for med statsminister Mette Frederiksens (S) udmelding mandag aften, om at forbuddet mod større forsamlinger opretholdes til og med august, kan Fyrværkerifestival ikke blive holdt.

- Til alle jer, der har arbejdet hårdt med at planlægge festivaler, markeder og andre store begivenheder hen over sommeren, har jeg desværre en alvorlig melding. Forbuddet mod store forsamlinger fastholdes til og med august, lød det fra Frederiksen på pressemødet.

Festivalens tiende udgave skulle være foregået på Dyreskuepladsen i Viborg den 29. august.

Allerede efter 20 dage i handelen blev festivalens 17.000 billetter udsolgt, og de 800 ekstra billetter, som derefter blev sat til salg, forsvandt også lynhurtigt.

Folkebladet har mandag aften forsøgt at kontakte festivalarrangør Mikael Andersen - dog uden held. Arkivfoto: Johnny Pedersen.
Annonce

Store navne

Folkebladet har mandag aften forsøgt at kontakte festivalarrangør Mikael Andersen - men uden held.

Til gengæld lavede Fyrværkerifestival kort tid efter statsministerens udmelding et opslag på sin Facebook-side, hvor folk blev opfordret til at holde igen med spørgsmålene.

"I har alle spørgsmål på baggrund af statsministerens pressemøde vedr. corona-situationen her til aften. Vi arbejder på højtryk for at udarbejde en plan og vi kommer med en udmeldning snarest muligt. I bedes holde igen med både opkald, e-mails og beskeder. Vi har desværre ikke kapacitet til at svare jer alle, men vi lover, at alle vil blive kontaktet snarest muligt," skriver festivalen på Facebook-siden i en kærlig hilsen til sine følgere.

Festivalen har siden 2018 været holdt i Viborg, og i årets udgave var det store navne som Lukas Graham, Rasmus Seebach, Alphabeat, Carpark North, Medina, Burhan G, Infernal og Poul Krebs, som prydede plakaten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce