Annonce
Rundt om Viborg

Næsten udsolgt til forårsmesse

Der blev hygget i gennem under dette års forårsmesse i Alhedehallerne, og det bliver der sikkert også ved reprisen den 7. april næste år. Arkivfoto: Morten Pedersen

Interessen for stande ved messen i Alhedehallerne 7. april næste år har været overvældende, melder handelsformand.

Frederiks: - Vi er meget tilfredse med den store interesse.

Det siger Lars Krog, brugsuddeler og formand for Frederiks og Omegns Handels- og Erhvervsforening, om, at foreningens forårsmesse den 7. april 2018 i Alhedehallerne allerede nu næsten kan melde udsolgt af standpladser.

- Vi har vist kun et par pladser tilbage, siger han.

Der bliver omkring 50 stande på messen, der med Lars Krogs ord bliver "en blandet landhandel" med blandt andre detailhandlere, foreninger og politiske partier repræsenteret.

- Vi er da ikke mindst glade for, at partierne kommer, selv om det ikke er valgår, bemærker handelsformanden.

Selv om det overgår hans forventninger, at standene allerede nu er ved at være solgt, kommer det ikke bag på ham, at mange vil være med.

Messen i foråret 2017 - den første af slagsen - var nemlig en stor succes. Folk strømmede til hallerne, og både fra standholdere og gæster var der talrige opfordringer til at gentage arrangementet. Og det blev næsten besluttet på stedet, så denne gang har handels- og erhvervsforeningen lidt bedre tid til forberedelserne.

Foruden standene, der sikker byder sig til med blandt andet smagsprøver og konkurrencer, bliver der også diverse underholdning for store og små. Sidstnævnte vil kunne muntre sig i en stor hoppeborg, og muligvis kommer de også på skattejagt.

For de lidt ældre er der musikalsk underholdning ved ScIrish, en lokal duo, der spiller irsk og skotsk folkemusik. En fadøl eller to vil der også kunne købes og nydes til.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Dyrebakken ikke klar til at åbne

Læserbrev

To politiske veje for Danmark

Annonce