Annonce
112

Narko, tyveri, hæleri med mere: Tre unge mænd har fået deres domme

Et trekløver fra Viborgs nordlige opland er blevet idømt bøder og betingede fængselsstraffe efter at have begået en del forskellige forbyrdelser over den seneste tid. Arkivfoto: Morten Dueholm.
Tre mænd, som kommer fra Møldrup, Bjerregrav og Vammen, er blevet dømt for en længere række kriminelle forhold. De erkendte sig alle skyldige, og de modtog dommene.
Annonce

Viborgegnen: Et trekløver fra Viborgs nordlige opland fik for nylig deres domme i en omfattende sag om tyveri, hæleri, narkobesiddelse, trusler og brud på færdselsloven.

De dømte er en 29-årig mand fra Møldrup, en 30-årig fra Bjerregrav-egnen og en 25-årig fra Vammen. I perioden fra januar sidste år og frem til marts i år har de begået en del forskelligartet kriminalitet - både sammen og hver for sig.

Først havde den 29-årige fra januar 2018 og frem til december benyttet en trailer, han havde stjålet. Med i den samme mands synderegister var også, at han to gange er blevet taget i at køre i bil, selvom han er blevet frakendt førerretten. Oven i det blev han i marts i år standset med intet mindre end 160 gram hash og 18 gram skunk i bilen.

Den 30-årige havde begået den forbrydelse at true to sagsbehandlere ved Viborg Kommune. I juni sidste år sendte han sms'er til dem, hvor han blandt andet skrev følgende, som gjorde, at manden blev dømt for trusler:

"Synet af jer psykisk syge personer, som tager mit barn fra mig, bliver aldrig slettet, og synet af jer vil altid på et sekund få mig til at gå i sort og flyve på jer."

Annonce

Erkendte skylden

Alle tre blev sammen straffet for hæleri, da de i december sidste år hentede fem kasser dåseøl og tre ruller kabel på en adresse tæt på Klejtrup, selvom de vidste, at varerne stammede fra et tyveri. Øllene og kablerne havde en samlet værdi af 3900 kroner.

Alle de tre unge mænd erkendte sig fuldt og helt skyldige i tiltalen.

De unge mænds domme lyder på 20 dages betinget fængsel til den 29-årige, 40 dages betinget fængsel til den 30-årige og seks dagbøder af 500 kroner til den 25-årige.

Den 29-årige blev i øvrigt frakendt retten til at køre bil i fem år frem. Han skal i øvrigt også betale knap 2200 kroner til den kvinde, han havde stjålet en trailer fra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce