Annonce
112

Narkobilist fra Karup får bøde og betinget fængsel for kørsel i påvirket tilstand

Retten i Viborg idømte den unge mand en betinget fængselsstraf. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karup: En 25-årig mand, som bor i Karup, er for nylig blevet idømt 60 dages betinget fængsel og en bøde på intet mindre end 20.000 kroner for en lang række trafikforseelser, narkobesiddelse og et enkelt tilfælde af nummerpladetyveri.

Den unge mands kriminelle forhold strækker sig helt tilbage til sommeren 2018, hvor han første gang blev taget i at køre narkokørsel.

I marts sidste år blev han taget i at køre bil uden kørekort, og siden da har han gjort sig skyldig i fem tilfælde af narkokørsel i både bil og på knallert - og ved alle disse fem tilfælde havde manden i øvrigt heller ikke noget gyldigt kørekort. Han er både blevet standset i påvirket tilstand både i Karup, Viborg og en enkelt gang i Thy.

Den 25-årige blev ved retten også dømt for den 12. juli sidste år at have haft 0,2 gram amfetamin på sig i bilen, da politiet stoppede ham i Karup.

Derudover stjal han i september sidste år to nummerplader fra en bil, der var parkeret ved Mercantec på H. C. Andersens Vej i Viborg.

Da den 25-årige var for retten, erkendte han sig skyldig i hele molevitten, og retten idømte ham som nævnt 60 dages betinget fængsel og en bøde på 20.000 kroner.

Ud over den betingede fængselsstraf og den anseelige bøde blev manden frakendt retten til at køre bil i otte år frem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce