Annonce
Viborg

Politiet modtog mange anmeldelser om støj - men ganske få på Viborg-egnen

Bare natten til søndag rykkede Midt- og Vestjyllands Politi ud 50 gange på grund af støj. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Viborgegnen: 50 gange i løbet af natten til søndag blev Midt- og Vestjyllands Politi ringet op af folk, der ville klage over larm. I løbet af hele weekenden skete det omkring  90 gange - vel at mærke i hele den midt- og vestjyske politikreds.

Og det er mange, lyder det fra politiet.

- Det er noget ud over det sædvanlige, siger vagtchef Anders Olesen.

Da folkebladet talte med lokalpolitiet i Viborg mandag morgen, oplyste politikommissær Jesper Brøndum dog, at langt de færreste sager om generende larm kommer fra Viborg-egnen.

- I forhold til enhver anden weekend med godt vejr synes jeg ikke, at det ser voldsomt ud. Når jeg ser ud over weekenden, er der ikke nogen sager, der springer særligt i øjnene, siger han.

Politiet oplyser, at der i løbet af lørdagen - hvor der blev anmeldt flest sager i Viborg og omegn - blev anmeldt syv styk.

Nogle af dem stammer fra teltpladsen ved Gudenåen i Bjerringbro, og ellers er det særligt private fester og en enkelt bryllupsfejring i Viborg, som har stået for larmen.

For en gangs skyld er der hverken kommet støjanmeldelser fra Sønæs eller fra Borgvold, oplyser politiet.

Ingen på Viborg-egnen er blevet sigtet for lovovertrædelser i forbindelse med anmeldelserne. Alle sagerne er fra politiets side blevet klaret med råd og vejledning, fortæller Jesper Brøndum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Annonce