Annonce
Bjerringbro

Naturvidenskabernes Hus snupper lokal museumsdirektør

Anders Dahlstrup bliver ny direktør hos Naturvidenskabernes Hus. Pressefoto
42-årige Anders Dahlstrup sætter sig i direktørstolen i Naturvidenskabernes Hus i Bjerringbro. Det oplyser formand for Naturvidenskabernes Hus’ bestyrelse, Harald Mikkelsen.

Bjerringbro: Der er nu kommet navn på den nye direktør i Naturvidenskabernes Hus. Det bliver Anders Dahlstrup, der bliver direktør i det runde hus i Bjerringbro. Anders Dahlstrup kommer fra stillingen som direktør for Energimuseet. En position han har haft siden 2014. Forinden var han Managing Director for Aarhus Festuge i en årrække.

Anders Dahlstrup kommer med stor erfaring, som Naturvidenskabernes Hus kan nyde godt af i fremtiden, pointerer Harald Mikkelsen, der er bestyrelsesformand for Naturvidenskabernes Hus:

- Med Anders får vi en direktør, der er vant til at agere i en virksomhed, der med et naturfagligt udgangspunkt har formidling, undervisning og skoleverdenen som vigtige omdrejningspunkter. Anders har også stor erfaring med relationsopbygning til virksomheder, med projekter og med fonde. Derudover er han en erfaren leder. Vi er fra bestyrelsen side glade for, at vi kan præsentere Anders som ny direktør, og jeg glæder mig meget til samarbejdet,” siger han.

Anders Dahlstrup glæder sig til at komme i gang i Naturvidenskabernes Hus:

- Naturvidenskabernes Hus har udviklet sig fra at være en lokal succeshistorie til at blive en nationalt anerkendt aktør med landsdækkende rækkevidde. Jeg ser meget frem til både at fortsætte udviklingen og samtidig støtte op om de mange succesfulde initiativer, der allerede er i gang. Men først skal jeg afslutte en fantastisk tid hos Energimuseet. Den næste periode vil mit fulde fokus være på museet og sammen med de dygtige medarbejdere få rundet godt af. Jeg er stolt af, hvad vi sammen har udrettet, siger han

Anders Dahlstrup har første arbejdsdag den 1. oktober 2019. Han afløser tidligere direktør, Nanna Seidelin.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce