Annonce
Viborg

Ned med corona og op med humøret

Jens repræsenter som mand et mindretal i Krop og Kultur. Foto: Privat
Krop og Kultur håber at se rigtig mange til sine aktiviteter.
Annonce

Viborg: Krop og Kultur har igen i år fået tilskud fra DIF og DGI´s foreningspulje. Pengene skal bruges på kompetenceudvikling i klubben.

Et af de områder, som trænger til en kærlig hånd, er klubbens hjemmeside. Bestyrelsens store målsætning står dog i stærk kontrast til nørkleri med kodning af hjemmeside og computere.  Målsætningen er at få flere til at dyrke motion i fællesskab og fremme foreningslivet.

Medlemmerne har sommeren over sluppet for at betale kontingent. Baggrunden var dog ikke noget, som fik armene i vejret hos nogen. Vintersæsonen blev brat afbrudt af corona-pandemien, og det blev derfor kun til fire gange sommergymnastik.

Heldigvis var klubbens instruktør Sinna Maagaard klar til at træde til, og hun var pludselig live på digitale platforme, så gymnastikken kunne rykkes hjem på deltagernes private adresser.

Den 31. august starter efterårssæsonen. I den forbindelse har bestyrelsen holdt et møde med alle instruktørerne, og en ting er der i hvert fald enighed omkring: Coronaen skal ikke stå i vejen for en ny og god sæson.

Alligevel understreger de, at det nok er en god ide at tage egen måtte med til de dage, hvor der er "øvelser på gulv." Ellers bliver der sørget for en passende tid mellem brug af redskaber, fordi alle skal gerne føle sig trygge, når der dyrkes motion i Krop og Kultur.

Annonce

Nye instruktører og nyt hold

Alt er ikke, som det plejer. Vinterbadning er kommet på programmet.

Hver lørdag klokken 11 kan alle, som har mod på at deltage i vinterbadningen. Det er uden sauna, livredder og livline, og Krop og Kultur er uden ansvar, når man bader. Et par stykker har meldt sig, og flere er velkomne.

I løbet af sidste sæson blev der derudover også skiftet instruktør på seniorhøjskolen, ligesom det nye hold Ringo blev startet op.

Reglerne i Ringo er simple: Man kaster en ring over et net, og så gælder det om at gribe og kaste. Det bliver spillet i Kasernehallen, og der er masser af plads, så nye kan være med. Ringo er et holdspil, som er målrettet klubbens seniorspillere.

Alt er dog ikke nyt, og masser af aktiviteter fra sidste sæson er på programmet igen i år. Blandt andet er fyraftensgymnastik på Nordre Skole, aktiviteter på idrætshøjskolen og TRX/spinning samt Seniorhøjskolen nogle af de tilbagevendende aktiviteter.

Til januar, skal en del af klubbens medlemmer på wellness-tur til Polen.  I 2021 håber bestyrelsen, at den aflyste cykeltur fra april i år bliver gennemført den 17. april. Krop og Kultur melder derfor alt vel på motionsfronten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce