Annonce
Viborg FF

Nedrivningsvirksomhed bliver ny stor sponsor hos Viborg FF

Thomas Kolbeck er afdelingschef for J. Jensen A/S-afdelingen i Jylland. Foto: Viborg FF
J. Jensen A/S er ny toppartner hos Viborg FF. Nedrivningsvirksomheden glider dermed ind i klubbens højeste sponsorkategori.
Annonce

Viborg: Viborg FF har fået en ny såkaldt toppartner, der er klubbens øverste kategori af sponsorer.

J. Jensen A/S er blandt landets førende virksomheder indenfor nedrivninger og miljøsanering. Virksomheden har på landsplan omkring 200 ansatte, og for to år tid siden åbnede den en afdeling på Tjeleegnen.

J. Jensen A/S er en del af Jensen Gruppen, der fordelt på 60 selskaber har godt 1000 ansatte i Danmark og omsætter for omkring 3,5 milliarder kroner om året.

Virksomheden er bekendt med at engagere sig i sportsklubber, da den på Sjælland samarbejder med både Brøndby og Lyngby - og nu er virksomheden efter at have sonderet markedet kommet ombord hos Viborg FF med et forholdsvis stort sponsorat.

- Jeg bor selv i Viborg, er kommet på stadion i mange år, og har altid fornemmet den store betydning klubben har for byen og området. Viborg FF er et stærkt brand, som vi gerne vil bakke op om, og være en del af. Samtidig er det min klare opfattelse, at sammenhold og det enkelte menneske spiller en stor rolle i Viborg FF. Det samme gør sig gældende i vores virksomhed.

- Vi har haft en inspirerende dialog med Morten Jensen og hans team hos Viborg FF, som er resulteret i, at vi har valgt at blive toppartner. Vi ønskede en vis volumen i vores samarbejde, og vi glæder os rigtig meget til både eksponeringen og adgang til klubbens stærke erhvervsnetværk, samt mulighederne for at invitere kunder med på Energi Viborg Arena, hvor jeg altid synes, at der er en god atmosfære og stemning, fortæller Thomas Kolbeck.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Knivmand fra Sct. Mathias Centret er sigtet for drabsforsøg: Blev fængslet i bare fødder

Sport

Fisker forlænger med Viborg HK

Annonce