Annonce
Sport

Nedrykning efterlader Stoholm Håndbold i granatchok

Stoholms sportschef Carsten Andersen erkender, at nedrykningen betyder, at han får en ekstra hård sommer. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Stoholm må en tur ned i 2. division, og det betyder, at mange af planerne for den kommende sæson nu skal revurderes.

Stoholm: Stoholms håndboldherrer skal i næste sæson spille i 2. division.

De barske kendsgerninger blev afgjort søndag aften med et nederlag i Roskilde - og dagen derpå er sportschef Carsten Andersen fortsat ramt af granatchok.

- Det er en kæmpe katastrofe for os i forhold til det setup, som vi havde forberedt til næste sæson. Jeg kommer virkelig på arbejde for at se, om jeg kan skaffe et 2. divisionshold, siger Carsten Andersen, der var godt i gang med at forberede aftaler med spillere - dog under forudsætning af, at Stoholm var i den næstbedste række.

- Hele vores setup var tilpasset 1. division. Det hele så rigtig lyst ud, men det her er en bombe, som slår os tilbage til start, siger Carsten Andersen, som endnu ikke vil udtale sig om, hvilke konsekvenser nedrykningen får for det fremtidige trænersetup, hvor det tidligere er meldt ud, at Ryan Zinglersen og Allan Kjær skal stå i spidsen for holdet, som kommer til at hedde Stoholm-Viborg efter sommerferien på grund af samarbejdet med Viborg HK.

- Jeg kan ikke sige så meget om det endnu. Jeg skal først have møder med de forskellige - og vi skal have et stort møde i klubben tirsdag, hvor vi skal finde ud af, hvad der skal ske fremover, siger sportschefen, som dog gerne vil erkende, at rigtig mange af klubbens planer for næste sæson skal revurderes.

- Det her har fejet benene væk under os, siger Carsten Andersen, som vil bruge de kommende dage til at tale med spillere og trænere. Både for at evaluere den nu afsluttede sæson - og for at blive klogere på fremtiden.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

Sport

Tysk læge gengiver Eriksens første ord efter genoplivning: - For fanden, jeg er kun 29 år gammel  

Annonce