Annonce
Håndbold

Nedtur er glemt - Bjerringbro FH tager på pointjagt i Roskilde

Bjerringbro FH skal søndag på besøg i Roskilde. Arkivfoto: Morten Dueholm
Bjerringbro FH er kommet videre ovenpå dukkerten mod Rødøvre. Frem mod søndagens kamp i Roskilde er der specielt blevet arbejdet med offensiven.
Annonce

1. division, kvinder: Bjerringbro FH løb ind i noget af en dukkert, da holdet for et par uger siden overraskende tabte på hjemmebane til Rødovre.

Et tungt nederlag, som dog ikke længere fylder noget i tankerne hos træner Jesper Bangshøi og kompagni.

- For os har den seneste periode handlet om at træne videre og glemme den kamp. Vi har selvfølgelig talt om kampen og om, hvorfor vi ikke lykkedes, men vi mener helt sikkert, at det var vores egen skyld, at vi tabte kampen, da vi slet ikke levede op til vores normale niveau. Og derfor har det mest handlet om at komme videre og se fremad, siger Jesper Bangshøi.

Søndag venter der så en rigtig lumsk opgave ude mod Roskilde. Et hold, som BFH kender godt, da begge klubber i flere sæsoner har været fast inventar i 1. division.

Jesper Bangshøi peger på, at BFH blandt andet skal være opmærksom på genopstandne Louise Olsen, som er vendt tilbage til håndboldsporten efter en pause og har set skarp ud. Men ellers handler det mest om, at BFH selv skal leve op til det vanlige niveau.

- Vi scorede kun 22 mål senest, og det er for lidt, hvis vi skal vinde kampe. I mine øjne er det nøglen for os, at vi skal have angrebet til at flyde. Vi skal turde bruge alle 20 breddemeter på banen og på den måde komme til større chancer og ikke de halve chancer, siger BFH-træneren.

Kampen fløjtes i gang søndag klokken 15.00 i Roskilde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce