Annonce
Sport

Neestrup savnede stabilitet i rodet Næstved-affære

Det stabile, høje niveau var en mangelvare i tirsdagens kamp, vurderede Jacob Neestrup. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF's cheftræner, Jacob Neestrup, savnede et stabilt, højt niveau, da klubben fra domkirkebyen tirsdag aften spillede 2-2 mod nedrykningstruede Næstved.

Fodbold: Det blev en tæt og rodet affære, da Viborg FF gæstede Næstved tirsdag aften. Sydsjællænderne pumpede god energi ud gennem støvleknopperne, og i store dele af opgøret var det ikke til at se, at der var 26 point mellem de to mandskaber.

Både VFF og Næstved havde i kampens afslutning muligheden for at bringe sig foran, men opgøret endte ikke desto mindre 2-2.

VFF-træner Jacob Neestrup kunne efterfølgende trække flere gode ting ud af de 90 minutter, men han savnede et stabilt højt niveau.

Annonce

Kampen i tal

Næstved - Viborg FF 2-2 (1-2)

Mål: 1-0 Ibrahim Laar (7.), 1-1 Tobias Bech (16.), 1-2 Mikkel Knudsen (35.), 2-2 Ibrahim Laar (53.)

Advarsler VFF: Alassana Jatta, Lars Kramer

VFF's opstilling: Brandon Austin - Mikkel Knudsen, Lars Kramer, Jakob Bonde, Alexander Fischer - Jeppe Grønning, Mads Aaquist, Frederik Brandhof - Tobias Bech, Alassana Jatta (Christian Moses 75.), Sofus Berger (Mikkel Agger 64.)

- Da vi var gode i dag, var vi rigtig, rigtig gode, men helheden i præstationen var for ustabil. Offensivt var vi for svingende, vurderede Neestrup, inden han fortsatte:

- Det var generelt en meget lige kamp. Det var svingende i forhold til, hvem der var bedst. Momentum skiftede, og det blev aldrig en kamp, som vi havde kontrol over. Vi levede livet farligt, og vi var ikke gode nok til at bevare kompaktheden i holdet. Når vi tabte bolden, gik det lidt for stærkt den anden vej, fortalte han.

Forud for mødet med de nedrykningstruede næstvedgensere havde Jacob Neestrup fokus på, at hans mandskab skulle 'holde ud' i de perioder, hvor Næstved ville være bedst. Om de perioder i virkeligheden blev for lange i tirsdagens kamp, havde han umiddelbart efter slutfløjtet svært ved at vurdere.

- Både og - nu skal jeg lige hjem og se kampen igen. Men i den periode, hvor vi kom under pres lige efter pausen, der skulle vi have været dygtigere til ikke at lukke mål ind. Det var et indlæg med en enkelt spiller i feltet. Ham burde vi have taget ud, så den ged var barberet, og så ville trykket automatisk tage lidt af.

- Så der er ting i præstationen, som vi er glade for, og så er der ting, som vi er ærgerlige over, konstaterede Jacob Neestrup.

Benyttede to ud af fem udskiftninger

Efter corona-pausen er det blevet tilladt at benytte sig af fem udskiftningsspillere, og det har Jacob Neestrup tidligere gjort god brug af. Senest i lørdagens opgør, hvor Shelove Achelus kom ind og spillede en afgørende rolle med en scoring.

Men i tirsdagens opgør benyttede Neestrup sig blot af to udskiftningsspillere. Christian Moses kom på banen for Alassana Jatta, imens Mikkel Agger blev skiftet ind for Sofus Berger.

- I forhold til den situationen, som vi stod i, så vi ingen grund til at bringe hverken Simon Søndergård og Nikko Boxall. De to muligheder, som vi overvejede, var, om Mads Søndergaard skulle gå ind, og om Shelove skulle have en rolle, men der kom så meget fra Tobias Bech, så der var ingen grund til at tage ham ud, sagde Neestrup med henvisning til en spruldende Bech, der leverede både mål og assist.

Og Tobias Bech var ikke den eneste unge spiller, som igen gjorde sig fint bemærket. Kompagnonen Sofus Berger spillede ligeledes en fornuftig kamp, indtil kræfterne slap op. Jacob Neestrup glædede sig over det, han så fra sine unge kanoner, men han savnede også en mere vedvarende koncentration.

- Jeg synes, at de er inde i en god udvikling, men de har begge ting, som de skal lære. De gør mange gode ting med bolden, og det er vi rigtig glade for. Men de skal også lære at have "awareness" i hele kampen, men selvfølgelig er vi glade for, at de bidrager godt, ligesom så mange andre i øvrigt.


Men i den periode, hvor vi kom under pres lige efter pausen, der skulle vi have været dygtigere til ikke at lukke mål ind. Det var et indlæg med en enkelt spiller i feltet. Ham burde vi have taget ud, og så var den ged barberet, og så ville trykket automatisk tage lidt af.

Jacob Neestrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce