Annonce
Navne

Nekrolog over Michael Nielsen, Højbjerg Huse, 50 år

Nekrolog: 16. juli 1969 kom Michael Nielsen til verden i Roskilde som den mellemste af tre brødre. Moderen var hjemmegående, mens faderen arbejdede som landmand og mælkeproducent.

Skolegangen foregik dels i Roskilde, dels i Nykøbing Mors og endelig i Demstrup, og som voksen begyndte Michael Nielsen, der siden drengeårene havde haft benzin i blodet, at køre lastbil. I tyve år arbejdede Michael Nielsen for Jørvi Transport i Bjerringbro, og mange af lastvognsturene gik til Sjælland.

For elleve år siden mødte Michael Nielsen sit livs Kirsten, og det første møde foregik faktisk i en svinestald. Kirsten skulle således købe en gris af Michael Nielsen, som på daværende tidspunkt havde dyr på gården, og midt under handlen opstod der simpelthen så sød musik mellem sælger og køber, at parret slog pjalterne sammen og blev viet på Viborg Rådhus i 2008. Efter vielsen holdt de nygifte en munter fest hjemme på egen grund.

Michael Nielsen havde mange interesser, og især gamle veteranbiler kunne virkelig få ham til at smile. At passe og pleje den gamle Mustang, en gammel Kadett og en gammel Morris stod højt på Michael Nielsens prioriteringsliste, og sammen med Kirsten lejede han på et tidspunkt en Mustang og kørte glad på ferie ad den såkaldte "Route 66" i USA. Næste tur til USA, som Michael Nielsen holdt meget af, var også allerede planlagt.

Et naturmenneske med grønne fingre og en stor blomsterglæde var Michael Nielsen også. Han elskede udelivet og især at være sammen med sine børnebørn og de to elskede hunde, Tut og Chilli. Lave alt med sine hænder kunne Michael Nielsen også, og som yngre var han også meget optaget af heste.

Som menneske var Michael Nielsen utrolig gæstfri og et stort legebarn. Han var altid mand for en frisk bemærkning og lidt godmodigt drilleri, og det var således ikke for ingenting, at vennerne i spøg og kærlighed kaldte ham "Trolden" eller "Tossen".

30. august døde Michael Nielsen pludseligt og uventet i sit hjem. Han efterlader sin hustru, fire børn, tre svigerbørn og tre børnebørn, og han overleves desuden af sin far og sine to brødre.

Michael Nielsen skal hvile på Sjørslev Kirkegård i nærheden af sin mor og sin nevø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's pokalhelte anno 2000 - sådan er det gået dem siden

Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's største sejr nogensinde - set fra seks forskellige synsvinkler

Annonce