Annonce
Mindeord

Nekrolog: Signe Resen Christoffersen, Viborg, 74 år

Den 25. april sov Signe Resen Christoffersen stille ind efter at være blevet ramt af alvorlig sygdom for halvandet år siden. Privatfoto

Nekrolog: Den 20. september 1944 kom Signe Resen Christoffersen (født Sørensen) til verden på et husmandssted på Bjerring Hede. Faderen var boelsmand og ejede små 14 tønder land.

Signe Christoffersen, der var enebarn, havde sin skolegang i Bjerring, og som teenagepige kom hun ud at tjene hos kordegnen i Bjerringbro. Her fik den unge Signe nogle fine anbefalinger, der gjorde, at hun i 1964 kom ind på Aarhus Seminarium, hvor hun uddannede sig til børnehavepædagog.

I 1966 drog Signe Christoffersen til Viborg, hvor hun fik ansættelse som pædagog i Skottenborg Børnehave. Senere avancerede Signe Christoffersen til souschef, inden en lederstilling samme sted blev hendes. Signe Christoffersen fungerede i Skottenborg Børnehave frem til, at den lukkede, og derefter blev hun ansat på Finderuphøj Skole, hvor hun var frem til sin pension som 60-årig.

Det var Flemming Christoffersen, der blev en lang og trofast livsledsager for den dedikerede pædagog. I 1969 traf de således hinanden på en bustur til Gardasøen. Signe Christoffersen, der var rejst på bustur med et par veninder, blev forelsket i den unge københavner, og da forelskelsen var gengældt, var der bryllup året efter i Bjerringbro Kirke.

Efter at have boet i en lejlighed på Gl. Aalborgvej i Viborg flyttede parret i 1971 til et hus på Gerdsvej, og her boede de i 39 år. I 2010 flyttede parret til Ringparken.

Signe Christoffersen var livet igennem meget rejselysten, og sammen med sin mand tog hun på adskillige rejser til blandt andet Italien, Nordkap, Spanien og Grækenland, ligesom parrets sølvbryllup blev holdt i Beijing.

Have- og håndarbejde optog Signe Christoffersen meget. Hun elskede at nusse om sine blomster og at strikke gode halstørklæder til sin mand og andre i omgangskredsen. Også skønlitteratur holdt Signe Christoffersen, som var kærlig, elsket og vellidt, meget af.

Den 25. april sov Signe Resen Christoffersen stille ind efter at være blevet ramt af alvorlig sygdom for halvandet år siden. Hun, der forblev barnløs, efterlader sin mand, og hun skal hvile på Viborg Kirkegård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Navne

102-årig pedaltramper

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg HK For abonnenter

Viborg HK-træner efter drama: Naturstridigt at spille godt ovenpå sådan en træningsuge

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];