Annonce
Viborg

Netto hjælper viborgenserne med at rydde op

31 steder i landet vil Netto-kæden i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden hjælpe de lokale med at få ryddet op. Arkivfoto: Morten Pape

Viborg: Der skal samles skrald, tonsvis af skrald, når mennesker fra hele verden den 21. september rydder op i naturen til World Cleanup Day - et verdensomspændende event hvor målet er at få fem procent af verdens befolkning til at deltage.

Også i Viborg trænger der til at blive ryddet op. Området ved Viborg Storcenter er blevet udvalgt af WWF Verdensnaturfondens plastikeksperter, fordi det er plaget af plastik og affald.

Det vil Netto-kæden nu hjælpe med at få væk. 31 forskellige steder i Danmark vil discountkæden i samarbejde med WWF Verdensnaturfonden hjælpe med at få ryddet op i naturen, og Viborg Storcenter bliver altså ét af de steder.

To medarbejdere fra en af de lokale Netto-butikker vil komme ud med affaldsposer og andre remedier til oprydningen og sørge for forfriskninger til alle dem, der kommer og hjælper med skrald-indsamlingen.

Alle kan deltage i arrangementet, store som små, og det er op til den enkelte, hvor lang tid man har til rådighed til oprydningsarbejdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce