Annonce
Alarm 112

Fløjet til Skejby i kritisk tilstand: Ni-årig pige er udenfor livsfare

Politiet og brandvæsnet har været på stedet, hvor den niårige blev kørt ned. Foto: Presse-fotos.dk
En niårig pige er udenfor livsfare efter en trafikulykke i Hammershøj lørdag eftermiddag.

HAMMERSHØJ: En niårig pige blev lørdag eftermiddag kørt ned på Stadionvej i Hammershøj.

Pigens tilstand var kritisk, og hun blev fløjet til Skejby Sygehus. Lørdag aften kan Midt- og Vestjyllands Politi oplyse, at den niårige er udenfor livsfare.

- Det var en alvorlig ulykke. Hun har pådraget sig hovedtraumer og bliver stadig behandlet på sygehuset, men hun er udenfor livsfare, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jesper Brøndum.

Politiet modtog klokken 15.10 lørdag eftermiddag anmeldelsen om, at et barn var blevet kørt ned af en personbil på Stadionvej. Her legede den niårige pige med en veninde i vejkanten, da de to løb ud på vejen. Den ene nåede at stoppe op, mens den niårige løb videre ud på vejen og blev ramt af en personbil.

- Da lægehelikopteren landede, sagde lægen meget hurtigt, at det var kritisk, og at det er alvorligt, oplyste vagtchefen til avisen lørdag eftermiddag.

Personbilen blev kørt af en 60-årig kvinde, der ligesom den niårige pige bor i lokalområdet. Politiet oplyser, at den 60-årige ikke er kommet fysisk til skade, men naturligt nok var meget rystet efter ulykken.

Politiet er stadig i færd med at undersøge ulykkens omstændigheder nærmere og kan derfor endnu ikke oplyse, om den 60-årige kvinde vil blive sigtet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Dobbelt målscorer i stor VFF-sejr: Er mest ærgerlig over, at jeg ikke laver det tredje

Alarm 112

Natlig knallertbrand i Viborg

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer og legendekandidat blandt de bedste mod Fredericia

Viborg FF

VFF med sikker sejr i jubilæumsfejring: Deble tilbage på måltavlen

Annonce